Question Ko tagad darīt ar acetonā sajaukto mdma frībāzi (pēc pilnīgas neveiksmes ar HCL gāzi)?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Es sajaucu aptuveni 800 ml mdma brīvās bāzes 8 L aukstā acetona. Pēc tam man vajadzēja paskābināt ar sausu HCL gāzi, bet bija pilnīga neveiksme, ne 1 burbulis no HCL ieradās kolbā ar mdma freebāzi acetonā...
Vai es varu uzglabāt acetonā esošo frībāzi saldētavā, vai tā sabojājas?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Mans uzstādījums bija 3 plastmasas spaiņi, kas savienoti ar plastmasas caurulītēm. Plastmasas spainītis Nr. 2 bija tukšs spainītis, slazds, ja uz spaiņa Nr. 3 tiktu iesūkta brīvā bāze.

Pirmajā spainī es ieliku 800 g kalcija hlorīda. Es uzliku vāku uz spaiņa un caur vienu no iepriekš sagatavotajiem caurumiem ieliju sērskābi. Reakcijas nebija! Neviens gāzes burbulītis manā mdma brīvajā bāzē acetonā.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Interesants segments ērti sākas 4:20
Nevajag izdomāt, izmantojot neizžāvētu hcl gāzi, produkts joprojām tiks iegūts, koncentrējieties uz to, lai to samazinātu, nevis varbūt padomājiet par žāvēšanas caurulīšu pievienošanu savam darba šķīdumam.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Bet tas ir ar sērskābi? Es mēģināju žāvēt HCL ar kalcija hlorīdu, un neizdevās. Tāpēc sērskābi pievienoju tieši mdma brīvbāzē acetonā līdz PH 6-7 un ieliku saldētavā.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Jūs nevarat žāvēt HCL skābi ar kalcija hlorīdu.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
CaCl un HCl(aq) nereaģē, lai izveidotu HCl(g). Arī lai žāvētu gāzi, tā būtu jāizlaiž caur žāvēšanas līdzekli, nevis jāievada reakcijā. Lai iegūtu HCl(g), var izmantot H2SO4 un sausu NaCl (vai CaCl, ja patiešām vēlaties to izmantot). MDMA bez problēmām var atrasties acetonā, ja vien šķīdumā nav citu ķimikāliju. Pievienojot HCl(aq) šķīdumam, veidosies sāls; tomēr jūs esat pievienojis arī daudz ūdens, kurā MDMA šķīst. Iespējams, ka saldētavā nogulsnēsies daži produkti, bet lielākā daļa paliks izšķīduši. Skaidri izsakoties, jūs savā ziņā apjukāt lol. Es pieņemu, ka jums nav rotovapa vai pat vakuumsūkņa, tāpēc mans labākais padoms jums ir iegādāties elektrisko segu, lielu trauku un ventilatoru. Ielejiet visu šķīdumu traukā (ja tas neiederas, varat to darīt pa daļām), uzlieciet to uz elektriskās segas un uzlieciet ventilatoru. Novietojiet to ārā vai kaut kur, kur izgarojumi var izplūst, un gaidiet, kamēr tas iztvaikos. Ventilators un maigais siltums to paātrinās. Ja to sakarsēsiet pārāk daudz, tā sadalīsies. Esiet pacietīgi. Kad viss šķīdinātājs būs izgaisis, jums paliks MDMA HCl atlikums.
Veiksmi

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Jā, man ir destilācijas iekārta un neliels vakuumsūknis, ko iegādājos no ebay par 12 eiro 15 l/min. Man nav vajadzīga elektriskā sega! Un es jau savācu nogulsnējušos mdma.

Tagad mdma ir sajaukta ar ūdeni acetonā. Es destilēšu acetonu, un pēc tam, manuprāt, vislabākā metode ir veikt skābes-bāzu ekstrakciju?
Vispirms es sajauktu netīro šķīdumu ar ūdeni, nepolāru šķīdinātāju, piemēram, metanolu un hcl. Mdma sāls izšķīdīs ūdenī, bet ne nepolārajā šķīdinātājā. Es noņemu metanola slāni.
Pēc tam pievienoju ūdeni arNaOH un metilēnhlorīdu, mdma brīvā bāze kopā ar metilēnhlorīdu nokļūs apakšā, un es noņemu ūdens slāni.
Es studēju skābes-bāzu ekstrakciju, vai tas ir pareizi?

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Tad tā vietā jūs varētu mēģināt veikt vakuumdestilāciju, lai atdalītu acetonu. Jūsu sūknis ir diezgan vājš, bet tas nedaudz palīdzēs.
Skābes bāzes ekstrakcija ir reāla iespēja. Metanols ir sajaucams ar ūdeni, tāpēc tas neveidos atsevišķu slāni. Ja jums ir DCM, tas derēs, bet ne metanols. Jums būs jānoņem viss acetons, ūdenim jāpievieno DCM un pēc tam tas jāatdala, lai atdalītu visus piemaisījumus. Pievienojiet NaOH un vēl DCM. Tagad MDMA pārvietosies uz DCM slāni. Iztvaicējiet DCM. Atkārtoti izšķīdiniet IPA/toluolūnā vai kādā citā šķīdinātājā, caur kuru var izlaist HCl(g). Tad filtrējiet savu produktu.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Es iztvaikoju acetonu no acetona-FB maisījuma. Tas nav grūtāk nekā iztvaikot petēteri pēc bāzes ekstrakcijas. Un boilēšanas punkts ir mazāks.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ja neesat pārliecināts par to, kā pareizi gāzēt, varat vienkārši izmantot skābi un nelielu daudzumu dH20, lai iegūtu pH 6-7, un ļaut ūdenim lēnām iztvaikot, lai iegūtu MDMA HCl. Nepolārs šķīdinātājs (Toulene, Xylene, DCM u.c.) ļautu labi izšķīdināt frībāzi, un tam pievienojiet HCl (pēc pareizas frībāzes attīrīšanas/mazgāšanas) ar bāzisko/ūdeni, sālījumu vai kā jūs nolemjat to pilnveidot, ja nepieciešams.

Vai arī vienkārši gāzē. Godīgi sakot, es nekad neesmu lietojis gāzi acetonam ar tajā esošo frībāzi, bet ar ksilolu un ēteri ir gāzēts daudz. Abi veidi ir pieņemami, ja vien jūs nesteidzaties vai tamlīdzīgi.

Ar cieņu,
Ali