@chemistry.mob patiesībā es domāju, ka visā ES nezāļu sēklas ir legālas liela mēroga audzēšanas darbībai jums, iespējams, būtu nepieciešama XL telts, un, lai iegūtu augstu ražu, vislabāk to darīt hidroponikā, piemēram, RDWC tas ir atkarīgs no prasmju līmeņa esmu redzējis dažus puišus, kas diezgan viegli iegūst 9oz no 1 rdwc auga acīmredzot pieredze ir svarīga. Pašlaik Eiropā elektrības izmaksas par nezāļu audzēšanu ir ļoti augstas, tāpēc nav vērts, ja plānojat maksāt likumīgi, protams, ir daži, kas zog elektrību, bet viņu audzētavas vienmēr tiek uzlauztas, un jā, attiecībā uz helikopteru, kas redz, ka tas ir siltuma izvadīšana, viņi izmanto termālās attēlveidošanas kameras, lai atrastu mājas, kas mūsdienās nav liela problēma ar LED gaismām, jo siltuma izvadīšana ir ļoti minimāla, un, ja ir laba ventilācijas sistēma un filtri, tas nav liela problēma smaržai, vienīgais trūkums ir tas, ka no sēklas līdz zāles sasmalcināšanai paiet 3-4 mēneši, audzēt nezāles ir vērts tikai tad, ja jums ir mūžīga iekārta, kurā raža tiek novākta ik pēc pāris nedēļām, un jums ir labs vecais mātesaugs utt.
Amfetamīns jā, nav daudz vērts, bet tas neaizņems jums 3 mēnešus, lai padarītu kilogramu viss ir atkarīgs no klientiem, kas jums ir, kāds ir pieprasījums.
Ķīmija ilgtermiņā es domāju, ka iemācīties šo un apgūt amfetamīnu un pēc tam pāriet uz mdma ar mdma ir dažādi veidi, kā jūs varat pārdot , jūs varat ražot xtc tabletes no mdma jūs veikt un gūt lielāku peļņu. Un attiecībā uz p2p jūs varat iegūt prekursorus no Ķīnas viegli no likumīgiem uzņēmumiem sākumā aprīkojuma izmaksas tas varētu būt dārgi, bet tas būtu tā vērts pēc pirmā mēģinājuma.