Interesanti.
Lai gan var šķist, ka koplietošana kaut ko labi sadedzina, patiesībā tā darbojas abos virzienos.
Koplietojot to, jūs varat veikt brutālu pildspalvas testu, lai redzētu, vai kāds to var uzlauzt.
Līdz šim man patīk izmantot šo metodi.
Es faktiski pērku kripto, piemēram, XMR, ar skaidru naudu, reģistrēts kaut ko līdzīgu AgoraDesk, LocalXMR.
Pēc tam pievienojiet šo XMR manam neaizsargātajam makam, kuram ir funkcijas, lai reģistrētos tirdzniecībai.
piem.
CakeWallet.
Tad no turienes es pa daļām izsūtu.
Ja nepieciešams, lai vēlāk izņemtu naudu.
Es sūtu XMR atpakaļ uz savu Cake maku, pārskaitu XMR uz BTC Cake, lai būtu redzams, ka es to esmu ieguvis legāli, izmantojot Cake, ar kādu XMR, ko es likumīgi iegādājos Local vai Agora.
Tas darbojas pārdevējiem, piemēram, jums ir nepieciešams apmainīt tos BTC pret XMR, izmantot DeX, piemēram, InfinityExchanger, kas ir lētākais zemākās maksas utt. Nosūtiet šos XMR uz Cake un apmainiet pret BTC.
Ņemot iegādājies XMR par vietējo vai Agora nosūtīt uz Cake nosūtīt un dažreiz atpakaļ, lai tirgoties par BTC izskatās legit un nerada nekādu pārlūkot pat Cake komanda.
Teorētiski, jūs turpināt to darīt, līdz ToS vai regulējums atkal mainās.
Es pat atklāju, izmantojot Cake, jūs varat iegādāties dāvanu kartes, dažreiz Visa vai Mastercard.
Tagad izskatās, ka jūs vienkārši piedalāties kripto sfērā, pērkot dāvanu kartes, ar XMR, ko esat iegādājies likumīgi, izmantojot Local vai Agora. Catch my drift?
Protams, tikai viens no daudziem veidiem.
Būt pacietīgam un uzskaitīt XMR vietnē Local vai Agora ir sajūgs, jo galu galā jūs esat tas, kurš veic maksas utt.