Question Kādas ir dažas vietnes, kurās pārdod sēņu sporas un kuras piegādā uz Kanādu?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
vai kāds no jums, puiši, zina kādas vietnes, kas piegādā preces uz Kanādu un ko es varētu izmantot, lai iegādātos sēņu sporas, vēlams, kaut ko līdzīgu sporeworks?
paldies

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Kāds ir juridiskais statuss Kanādā? ASV tās vispār netiek kontrolētas. Esmu audzējis daudzas sēņu sugas un celmus, un tikai 1 reizi iegādājos 1 laikā sporas. Tā bija Atantis #7, kas, manuprāt, droši vien tika reabsorbēta Mexicana, jo tās ir tādas pašas. Es saņēmu bezmaksas sēnes dāvinājumu konkursos, un es daudz no tām tirgoju. Jums vienkārši jāpiedalās sēņu forumos, un pēc neilga laika cilvēki jums tās vienkārši atdos vai apmainīs. Jūs cenas no šīm vietām mums Ludacris. Pirms 15 gadiem es pārdevu izdrukas Workmanam par 5 USD/PC, un viņš to pārvērta par 5-10 šļircēm, kas tolaik bija 18 USD/PC.
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Tie ir jautri! Vai tie ir kubi? Hmm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tie ir Calocybe indica. aizvthstbis mans plūsmas kapuci bacticinerator un visu, ko jūs tur varat redzēt. Vienubrīd man bija 1000 dolāru.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
šeit tās ir legālas sporas, un netālu no pilsētas, kurā dzīvoju, ir dažas sēņu tirgotavas, bet tās nepārdod sporas

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ir iespējams izaudzēt sēnes no kaltētām sēnēm. Viss, kas jums nepieciešams, ir daži sterili tamponi un sterils ūdens. Iegremdējiet tamponu ūdenī un berzējiet ar to pa lamelām (žaunām), un jūs savāksiet daudz sporu. Vajadzīgas tikai 2 saderīga pārošanās tipa sēnes. Pārošanās tips ir analogs dzimumam, bet sēnēm ir līdz pat 50 pārošanās tipiem. Vīrieši sievietes uzbrūk helikopteriem pārģērbēji buldozeri un vēl 45 citi. Tas ir vienīgais veids, kā iegūt sporas no dažiem celmiem, piemēram, dzimumlocekļa skaudības līnijas. Žaunas ir tik cieši iespiestas, ka sporas nevar izkļūt, un tās nerada sporas nospiedumu.
Vēl viena metode, kas man ir izdevusies, ir nogriezt gabaliņu lamelārā materiāla un likt to uz papildināta agara Petri trauciņa. Es uzbūvēju šo lamināro plūsmas pārsegu par nieka 200 ASV dolāriem, un tā man palīdzēja no grūtībām kaut ko izaudzēt līdz iespējai klonēt jebkuru atrasto sēni un audzēt to. Ja vēlaties nopietni audzēt sēnes, jums tas ir nepieciešams. Es ilgi meklēju, kā to uzbūvēt par 200 ASV dolāriem, bet jūs to varētu uzbūvēt rīt par 400 ASV dolāriem.
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Šeit ir aprakstītas dažas Psilocybe cubensis sēnes. Malabars un albino A+. Šīs bildes ir vairāk nekā 10 gadus vecas. Es personīgi neesmu liels psihedēlisko sēņu fans, bet katram savas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tie ir Calocybe indica. aizvthstbis mans plūsmas kapuci bacticinerator un visu, ko jūs tur varat redzēt. Vienubrīd man bija 1000 dolāru.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Sēnes izskatās tik labi, bet es nesaprotu, kādam nolūkam jūs uzbūvējāt šo galdu ? Un ko jūs domājat par medus ūdens Petri trauciņu, es vēl neesmu iegādājusies agaru.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tā ir tā, ko cilvēki dēvē par laminārās plūsmas pārsegu. Tas ir pretstats tvaika nosūcējam. Tā vietā, lai iesūktu indīgas gāzes un puvušas ķīmisko vielu smakas, tā uz jums pūš gaisu. Būtībā tas ir mājas krāsns ventilators, kas pūš gaisu caur īstu 12 collu biezu HEPA filtru. Tāds, kādu izmanto atomelektrostacijās, lai pasargātu cilvēkus no radioaktīvo putekļu ieelpošanas. Šis filtrs filtrē 99,7 % daļiņu, kuru izmērs ir 0,3 mikroni, bet labāk iedarbojas uz mazākām vai lielākām daļiņām.Tas būtībā ir visas bioloģiskās būtnes, izņemot vīrusus. Tātad tas izpūš šo īpaši tīru gaisa plūsmu, un šis gaiss iznīcina pelējuma sporas baktēriju sporas ECT. Atpakaļ. Kamēr vien jūs varat ievērot aseptisku protokolu, piesārņoti augi ir pagātne.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw es meklēju tikai un vienīgi sporu šļirces, nevis alternatīvas metodes sēņu audzēšanai, tāpēc, lūdzu, atbildiet tikai tad, ja zināt kādas vietnes vai varat man tās sniegt. paldies.