Pēc 25 gadu darba un saskarsmes ar opioīdiem es uzskatu, ka tas, kas ir piemērots, atšķiras atkarībā no cilvēka. Daži cilvēki var funkcionēt un lietot katru dienu bez negatīvām blakusparādībām (izņemot iespējamās veselības problēmas, kā tas bija manā gadījumā), citi kļūst nekontrolējami un nonāk cietumā, uz ielas, ik dienu dodoties uz klīniku, vai mirst. Pārdozēšanas problēmu noteikti ir saasinājuši ierobežojumi. Es pazīstu cilvēkus, kuriem pēc daudzu gadu ilgas daktera izrakstītas pretsāpju terapijas tika samazināta vai pārtraukta pretsāpju zāļu lietošana un kuri cieš no pamatotām sāpēm. Tagad viņi ik mēnesi par medikamentiem maksā smieklīgu summu un riskē iegādāties fent presētas tabletes. Katra situācija ir atšķirīga. Es zinu, ka cilvēki, kas kontrolē "opioīdu krīzi", un tie, kas lemj, ko drīkst un ko nedrīkst izrakstīt un kādā daudzumā, nodara vairāk ļauna nekā laba. Tiem, kas pārdod fent vai pat bez fent presētas zāles, ja jūs to darāt, nolīgiet ķīmiķi vai iemācieties to paši un dariet to pareizi. Ja tabletes ir viltotas, kāpēc tās jāizskatās pēc tādām, kas tādas nav, ja vien jūs neplānojat kādam uzlikt pāri. Ja jūs presējat tabletes, izveidojiet savu zīmolu vai zīmi un pārtrauciet to padarīt līdzīgu Oxy 30, ja tā nav. Tas apgrūtina cilvēkiem ar īstām tabletēm tos pārdot un pircējiem uzticēties jums, kad viņi vēlas kaut ko īstu. Tas ir tas, kas mani visvairāk uztrauc. Kāda ir jēga? Te jums ir oksi, bet tas nav īsts oksi... Kāpēc tā izskatās kā tāda? Kāpēc saukt to par oksikodonu, ja tas tāds nav?