Question Nātrija nitrāta reducēšanas veidi līdz nitrītam

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nesen kā nespeciālists, cenšoties izvairīties no nelegāliem reaģentiem, veicu teorētisku darbu par amfetamīna sintēzes iespējām konkrētos ES reģionos.
Kas šajā gadījumā būtu sērskābe, kuru var iegādāties ar zemākiem procentiem, bet iegūt koncentrētu,
dzīvsudraba(ii)nitrāts, ko var pagatavot no atsevišķas pārtvaices, iekļaujot iepriekš iegūto sērskābi un dzīvsudrabu, ko ir viegli iegūt.

Tagad vienīgais vaininieks ir nitroetāns P2NP, kuram šis indivīds, iespējams, var iegūt visu, izņemot nātrija nitrītu.
Tikmēr nitrāts ir brīvi pieejams, un es apskatīju dažādus reducēšanas veidus līdz nitrītam. Tomēr neviens no tiem nešķiet ļoti skaidrs vai konsekvents, un galīgās tīrības pakāpes šķiet zemākas, turklāt es pat neesmu pārliecināts, vai augsta tīrības pakāpe vispār ir vajadzīga.

Mani interesē, vai kādam ir pieredze tieši šajā jautājumā? Vēlreiz gribu pieminēt, ka man tas viss vēl ir teorija un nekādā ziņā nav tuvs nekādam preparātam, ļoti iespējams, ka manā izpratnē vēl var būt citi trūkumi, pieļauju, ka es gribētu, lai viss būtu saprotams no likumīgas pieejamības un procedūras viedokļa. Pagaidām visvairāk informācijas ieguvu no šejienes, tāpēc jau esmu pateicīgs, lai gan šeit nedaudz ieskrēju strupceļā.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Tas ir bērnišķīgi, laiks ir visdārgākais, ir jāsāk pēc iespējas tuvāk gatavajam produktam vai arī kaut kas jāražo ar ķīmiskām vielām, kuras ir vieglāk iegūt, nitrāta reducēšana ir laika izšķiešana.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Vai nitrīts ir pieejams zemā koncentrācijā no cietinātāju sāļiem?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Jā, bet lielākais daudzums ir 1%, pārējais ir virtuves sāls.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
1%, kas ir raupji!

Ir dažas reakcijas, siltums un svins (fuk).

Esmu arī dzirdējis, ka darbojas karstums un sērs. Jebkurā gadījumā tās ir netīras reakcijas.

Ir vēl viens bezrecepšu ceļš uz amfetamīnu, kas neiet caur p2NP. Vai esat izskatījis maršrutus caur p2p?

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Diemžēl ne tas, ne tas nav iespējams. Runājot par P2P, no manas nelielās izpētes esmu sapratis, ka tas ir daudz vairāk reglamentēts nekā P2NP patiesībā, tāpēc, lai gan tehniski jūs varētu importēt P2NP no Polijas, nav garantijas, ka jūs neapmeklēs.

Kopš vakardienas es faktiski esmu atradis vienu pārdevēju, kas tomēr pārdod nitroetānu valsts iekšienē, un viņš, šķiet, neprasa aizpildīt EUS, kas ir mazliet dīvaini. Tā kā viņš to prasa par acetonu, ko viņi arī piedāvā. Tas liek aizdomāties, vai tas tiešām ir nitrometāns, bet tas ir maz ticams, jo cena ir pietiekami augsta - aptuveni 65 E par 100 ml.

Ņemot to vērā, izņemot nitrometānu no cita veikala, pārējie reaģenti patiesībā ir pieejami Amazon, ironiskā kārtā. Dažiem ir vajadzīga tikai koncentrācija un 2 salīdzinoši vienkāršas atsevišķas reakcijas dzīvsudraba sāļiem. Bet cik prātīgi būtu visu pasūtīt no Amazon, un vai dažu lietu pasūtīšana atsevišķos laikos vispār palīdzētu?

Last edited:

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Es nedomāju, ka tā ir laba prakse. Daudz labāk ir dažādas platformas un vietas, kur iegūt reaģentus. Ņemot vērā iepriekš teikto, nelieli personīgie daudzumi parasti ir ok.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Nu, ja jums šķiet, ka jūs veicat lielu darbu, ļaujiet man pastāstīt, ko es piedzīvoju...

Sāku ar amonija nitrātu. Labākais veids, kā reducēt nitrātu, ir sajaukt attiecīgi 3:2 molus NaNO3 un NaOH. Uzkarsē maisījumu, līdz tas izkūst (alumīnija panna darbojas lieliski). Sagatavojiet 1 moli elementārā sēra un pievienojiet pa daļām, laiku pa laikam maisot, esiet uzmanīgi, pievienojot sērs sāksies uguns. Kad viss sērs ir pievienots, pagaidiet, kamēr tas atdzisīs. Pievieno ūdeni, visu izšķīdina un iztvaicē. Na2SO4 izdalīsies pirmais. Filtrējiet, pārkristalizējiet, un jūs iegūstat tīru NaNO2.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Tas ir biedējošs process, taču YouTube atklās pāris video par šo procesu. Iesaku tos noskatīties, lai zinātu, ko sagaidīt.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Lielākā daļa def. savam pirmajam sintēzes procesam es visu izgatavoju otc. Tostarp benzaldhīdu. Man bija vajadzīgi vairāki mēneši. Labākais veids ir nopirkt gatavas ķimikālijas. Protams, jābūt uzmanīgam, bet ar pareizo opsec var iegūt jebko "droši" un pat ietaupīt naudu.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Es nedarītu neko tādu, ko nevarētu mērogot, in for a penny in for a pound.