- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 5
Sveiki, draugi. Es mēģināju iegūt PSE brīvo bāzi, izmantojot "Universal Extraction Technique: Straight to Bee" metodi. Es šeit detalizēti uzrakstīšu ar attēliem. Beigās es ieguvu vaskainu vielu. Iepriekš paldies tiem, kam ir informācija par šo tēmu.
Vispirms sāksim ar tablešu saturu.
- ibuprofēns
- pseidoefedrīna hidrohlorīds
- askorbīnskābe (C vitamīns)
- Kalcija hidrogēnfosfāts bezūdens
- nātrija kroskarmelozes nātrija sāls
- Povidons (k-30)
- Sarunas
- Mikrokristāliskā celuloze (101. tips)
- Silīcija dioksīds-siloīds 244
- Hidrogenēta rīcineļļa
- Hidroksipropilmetilceluloze E-15
- Polivinilspirts
- Titāna dioksīds
- Hinolīna dzeltenais alumīnija laks
- lecitīns
- Ksantāna sveķi
- Saulrieta dzeltena alumīnija laka
Vispirms es izdarīju atņemšanu, precīzi sekojot instrukcijai. Attēli pēc atņemšanas ir šādi.
Pēc tam, domājot, ka ir pagājis pārāk ilgs laiks, kopš biju izmēģinājis šo paņēmienu, es to izmēģināju vēlreiz, mazliet mainot to pēc savām vēlmēm.
Es mainīju to, ka izmantoju mazāk acetona, mazāk kukurūzas cietes un vārīju ar petrolēteri, pirms ļauju tam pārāk ilgi nožūt.
Tagad es vēlos pāriet pie saviem jautājumiem.
1 - Kas tieši ir vaskveida viela pirmajos attēlos?
2- Ja vaska viela ir pareiza, tad es tai padodīju toluola HCl gāzi, bet es neredzēju, ka kristāli atdalītos vai veidotos kristāli. Vai es palaidu pārāk maz HCl gāzes, vai arī man bija jālaiž vairāk?
3- Cik ilgā laikā brīvā bāze kristalizējas? Vai tā kristalizējas uzreiz, vai man jāgaida 12 stundas utt.?
4- Vai brīvo bāzi var izmantot RP/I2 reakcijā, vai man tā jāpārvērš HCL sālī?
5- Pagaidām man ir tabletes, kuru saturu esmu pierakstījis. Jau iepriekš vēlos pateikties pieredzējušiem un zinošiem draugiem, ja viņi dalīsies pieredzē par to, kā es varu tās izņemt.
Vispirms sāksim ar tablešu saturu.
- ibuprofēns
- pseidoefedrīna hidrohlorīds
- askorbīnskābe (C vitamīns)
- Kalcija hidrogēnfosfāts bezūdens
- nātrija kroskarmelozes nātrija sāls
- Povidons (k-30)
- Sarunas
- Mikrokristāliskā celuloze (101. tips)
- Silīcija dioksīds-siloīds 244
- Hidrogenēta rīcineļļa
- Hidroksipropilmetilceluloze E-15
- Polivinilspirts
- Titāna dioksīds
- Hinolīna dzeltenais alumīnija laks
- lecitīns
- Ksantāna sveķi
- Saulrieta dzeltena alumīnija laka
Vispirms es izdarīju atņemšanu, precīzi sekojot instrukcijai. Attēli pēc atņemšanas ir šādi.
Pēc tam, domājot, ka ir pagājis pārāk ilgs laiks, kopš biju izmēģinājis šo paņēmienu, es to izmēģināju vēlreiz, mazliet mainot to pēc savām vēlmēm.
Es mainīju to, ka izmantoju mazāk acetona, mazāk kukurūzas cietes un vārīju ar petrolēteri, pirms ļauju tam pārāk ilgi nožūt.
Tagad es vēlos pāriet pie saviem jautājumiem.
1 - Kas tieši ir vaskveida viela pirmajos attēlos?
2- Ja vaska viela ir pareiza, tad es tai padodīju toluola HCl gāzi, bet es neredzēju, ka kristāli atdalītos vai veidotos kristāli. Vai es palaidu pārāk maz HCl gāzes, vai arī man bija jālaiž vairāk?
3- Cik ilgā laikā brīvā bāze kristalizējas? Vai tā kristalizējas uzreiz, vai man jāgaida 12 stundas utt.?
4- Vai brīvo bāzi var izmantot RP/I2 reakcijā, vai man tā jāpārvērš HCL sālī?
5- Pagaidām man ir tabletes, kuru saturu esmu pierakstījis. Jau iepriekš vēlos pateikties pieredzējušiem un zinošiem draugiem, ja viņi dalīsies pieredzē par to, kā es varu tās izņemt.