- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 18
Sveiki, puiši. Pašlaik mēģinu iegādāties dažus prekursorus no ALIBABA. Pieredze ir mežonīga un biedējoša. Esmu saņēmis tik daudz ziņu no tirdzniecības pārstāvjiem, kas man sūta RFQ ar dažādiem cenu piedāvājumiem.
Visvairāk satraucoši ir tas, ka daži no tirdzniecības pārstāvjiem ir tik nekompetenti, ka viņi nezina, kādas ķīmiskās vielas es esmu pieprasījis, pārbaudot CAS#, bet viņi ātri raksta man cenu piedāvājumu, un pēc tam, kad es viņus apšaubīju ar loģiskiem jautājumiem, tad es sāku redzēt dažus sarkanos karodziņus.
Daži pārdevēji šķita uzticami, bet, kā saka, dažas sliktas olas sabojā visu. Es jau esmu pasūtījis, bet manam uzticamajam pārdevējam nav mana galvenā prekursora.
Vai kādam ir bijusi slikta pieredze, iegādājoties preces no Alibaba?
Lūdzu, dalieties ar savu pieredzi vai uzticamu kontaktu.
Visvairāk satraucoši ir tas, ka daži no tirdzniecības pārstāvjiem ir tik nekompetenti, ka viņi nezina, kādas ķīmiskās vielas es esmu pieprasījis, pārbaudot CAS#, bet viņi ātri raksta man cenu piedāvājumu, un pēc tam, kad es viņus apšaubīju ar loģiskiem jautājumiem, tad es sāku redzēt dažus sarkanos karodziņus.
Daži pārdevēji šķita uzticami, bet, kā saka, dažas sliktas olas sabojā visu. Es jau esmu pasūtījis, bet manam uzticamajam pārdevējam nav mana galvenā prekursora.
Vai kādam ir bijusi slikta pieredze, iegādājoties preces no Alibaba?
Lūdzu, dalieties ar savu pieredzi vai uzticamu kontaktu.