Looking for a vendor Valentīna kartele

Patron

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sveiki, vai es varu uzticēties Valentino Cartel? Ja es nopirktu 1 kg kokaīna?
Vai kāds no viņa ir nopircis lielu daudzumu?

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
Sveiki!
Pirms pasūtāt 1 kg, varat iegādāties mazāku daudzumu no mums, lai pārliecinātos par mūsu kvalitāti un likumību. No šejienes jūs varat strādāt, lai palielinātu;)
Atšķirībā no citiem alkatīgiem/amatotiem pārdevējiem šajā forumā un citur, mums nav "MOQ", jo tas ir pilnīgi neracionāli, jo neviens nenodotu tik lielu naudu anomīmam cilvēkam internetā:ROFLMAO:

Lai redzētu dažus manu pastāvīgo klientu atsauksmes, apmeklējiet manu grupu un pārliecinieties paši:

[GROUP=73][/GROUP]

Last edited by a moderator:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
foruma iekšpusē labāk norādīt savas kopienas BB kodu, nevis saiti uz grupu.
SGSbgqFDtd

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Ja vēlaties iegādāties šos daudzumus, vislabākais, kas jums var gadīties, ir tas, ka pakete nenonāk.
Ja jūs zināt, kā saņemt šo produktu, neapdraudot sevi
Ja veicat maksājumu ar bbescrow, tas nosūtīs jums pasūtījumu, un, kad tas būs pie jums, jūs varēsiet pabeigt darījumu.

aaronstevens

Don't buy from me
Resident
Reaction score
126
Deals
16
@Patron Es pilnībā piekrītu tam, ko šeit saka visi pārējie. Kad būsiet gatavs, dodiet man zināt!

MadRabbit

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
kungs, ko jūs kādreiz pasūtīsiet, jūs saņemsiet, kā viņš teica, sākumā pasūtiet mazāku daudzumu.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Ārons Stīvenss ir krāpnieks ļoti labs krāpnieks, kura īstais vārds, starp citu, ir Ārons Rodžerss un kurš dzīvo Ziemeļkalifornijā, apkrāpjot cilvēkus ar lielu apaļu vēdera smieklu. Šeit viņus sauc par rozā mafiju, tātad Valentīno kartelis. Valentīno dizainers. Viens no ražīgākajiem krāpniekiem, kādus vien esat redzējuši, ļoti veikls. Es izvairītos no jebkādiem kontiem, kas kaut attāli saistīti ar šo atkritumu gabalu, jo beigās viņš jūs dabūs un viss, nekādu naudu.