Question UPS/fedex etiķetes

smellybelly45

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
vai ir kāds veids, kā viegli veikt maksājumus par etiķetēm
ive mēģināja virtuālās kredītkartes, bet ne vienmēr darbojas ar FedEx un Ups nekad
paypal ir opcija ups, kāds ir labākais veids, kā to izdarīt.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
93
Deals
12
yeah izmanto paypal,
jūs varat iegādāties kādu kredītkarti, kas apmaksāta ar kriptogrāfiju (ir šādi pakalpojumi), kuru jūs pievienojat paypal, vai arī izmantot šo karti tieši.

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
160
Jā, ir šīs kartes, vai esat gatavs maksāt vairāk nekā karšu vērtība?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Esmu dzirdējis par vairākiem veidiem. I Get a secure spend visa dāvanu karte, tā ir vienreizēja ielāde, tāpēc nav nepieciešama personiskā informācija. Tad jūs ejiet sēdēt ārpus labā wifi vai pie jūsu draugu mājā, vai ārpus sava ienaidnieka, vai jebkurā vietā, kur ir labs wifi jūs varat piekļūt an, izmantojot savu labptop. Izveidojiet viltus kontu pirātu shipt vai usps, Fedex, neatkarīgi no tā, kas ir vieglākais, un atrodiet tādu, kas vienmēr ļaus jums maksāt par sūtījumiem ar savu jauno vīzas karti tiešsaistē. Frit rakstīja labu padomu reiz par to, maksāt par etiķeti, izmantojot šo priekšapmaksas un pa publisko wifi, saņemt pasta sūtījumu ņemt to, un pēc tam labi iet baudīt pārējo dienas es domāju.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Ir arī vieta, ko sauc par cryptoPostage.info. Jūs varat iegādāties etiķetes, izmantojot BC vai pat Monero, bez nepieciešamības reģistrēties vai dalīties ar personisko informāciju, un jūs varat izvēlēties usps vai citus pakalpojumus, pēc tam vienkārši iemetiet savu sūtījumu kā usps kastītē. Ja jūs izmantojat publisko wifi, lai lejupielādētu etiķeti, un pēc tam izdrukāt uz vecās skolas printera, kam nav nepieciešams wifi, tad jūs būtībā varat nosūtīt un nosūtīt paku, neatstājot nekādas pēdas vai saistību ar jums vispār, ja tas tiek darīts pareizi.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Vai varu jautāt, kāpēc jūs neizmantojat USPS? Pasta dienestam ir grūtāk atvērt jūsu sūtījumu.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Jā, tas ir taisnība. Es vienmēr izmantoju usps neatkarīgi no maksājuma metodes. Vienīgais veids, kā es varētu kādam likt izmantot fedex, ir īpašām pakām, bet tas ir tikai tāpēc, ka man ir kāds, kurš strādā fedex un vajadzības gadījumā var "palīdzēt procesam". Bet jā, usps vienmēr ir labākais variants visam.