Question Mēģinājums izveidot C-šķidrumu

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Es meklēju soli pa solim vadlīnijas par to, kā droši pagatavot C-šķidrumu, kas būtu pēc iespējas tuvāks parastajam THC reibumam. Es nevēlos vapot kādu no velnišķīgajiem noīdiem. Esmu mēģinājis atrast informāciju par šo tēmu visur, bet nevaru atrast precīzus skaitļus. Tā kā nodarbojos ar tik mazām devu vērtībām, man ir jāpārliecinās, ka precīza mg/ml attiecība ir droša. Ja kādam ir kāda informācija par to, kāds ir labākais noids, ko lietot, un kādu tieši devu lietot, būtu pateicīgs. Man ir izdevies atrast informāciju tikai par to, kā sildīt pulverveida noīdu vg/pg šķīdumā, līdz tas homogenizējas.
Jebkura informācija ir noderīga. Paldies.

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
237
Vai jūs interesē tieši 5F-CUMYL-PINACA? Problēma ar ceļvežu izveidi un drošu devu izvēli ir tā, ka šodien pat nav galīgas atbildes, cik spēcīgi šāda veida vielas iedarbojas uz kanabinoīdu receptoriem. Piemēram, attiecībā uz vielai ar balss izteiksmēm dažādi pētījumi ir parādījuši atšķirīgu selektivitāti. Viela var būt vai nu 2 reizes selektīva, vai gandrīz 30 reizes. Papildus tam ir dažādi receptoru veidi un vismazākās efektīvās devas. Iespējams, tāpēc atbilde uz jūsu jautājumu nav tik vienkārša. Tomēr varat apskatīt sadaļu, kas veltīta kanabinoīdu sintēzei. Iespējams, tur ir atbilde vai pareizais virziens: http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/b/cannabinoids.5/.

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Mani interesē JWH-210 lietošana, un es domāju par 45 mg/1ml attiecības pagatavošanu. Mani interesēja, vai tas būtu droši. Lielākā daļa pētījumu, ko esmu veicis, liecina, ka JWH-210 deva ir 1,5-3mg, un uz vienu ml vapēšanas sulas ir nepieciešami 100-200 uzvilkumi. Tātad, ja es gribu, lai katrs 5 pufs būtu efektīva deva pie vidēji 150 pufiem, es iegūtu 30 devas. Ja es vēlos, lai katra deva būtu 3 mg, tas būtu 90 mg/ml. Tomēr es neesmu pārliecināts, vai tas ir droši. Ja jūs par to kaut ko zināt, tas būtu noderīgi. Ja nē, es sākšu ar ļoti zemu mg/ml, piemēram, 20mg/ml, un tad strādāsim pie tā, lai to palielinātu. Ja jūs zināt precīzu veidu, kā panākt maisījuma homogenizāciju, arī tas būtu noderīgi. Es redzēju, ka maisījuma sildīšana un rūpīga maisīšana ir labākais veids, bet es neesmu pārliecināts par to. Esmu lasījis kanabinoīdu forumos, un neviena no tur pieejamajām ziņām nav īsti attiecināma.
Paldies par atbildi

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Manuprāt, tas ir vislabākais veids. Manuprāt, jūs esat izvēlējies pareizo virzienu savā pētniecībā. Lūdzu, dalieties ar mums savos rezultātos.

Last edited by a moderator:

Evolved

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Tiks veikts. Es nekur neredzu nevienu citu ziņu par C-šķidruma izgatavošanu, tāpēc es izveidoju padziļinātu rokasgrāmatu par saviem izmēģinājumiem un kļūdām. Es grasos sākt ar zemu šķidruma devu un strādāt, lai atrastu vēlamo stiprumu.