Question Lētākais metamfetamīna izgatavošanas veids ir bijis veiksmīgs tikai vienu reizi

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Jautājiet ķīmijas ekspertiem! Jo man šī metode ir izdevusies tikai vienu reizi! Vai tas ir lētākais veids, kā pagatavot amfetamīna hidrohlorīdu? Vai tiek izlaisti kādi svarīgi gredzenu savienojumi, kas neļauj iegūt amfetamīna kristālus?
1. Sajauc 40 gramus fenilacetona, 20 gramus metilamīna hidrohlorīda un 200 ml metanola, pievieno nelielu daudzumu nātrija hidroksīda, lai neitralizētu to līdz vājam sārmam, un 2 stundas reaģē 80 grādu temperatūrā, lai iegūtu imīna starpproduktu.
2. Imīna starpproduktam pievieno 10 g nātrija bordhidrīda un 6 stundas reaģē istabas temperatūrā, lai iegūtu amfetamīnu.
3. Reakcijas šķīdumam pievieno 100 ml ūdens, atdala organisko slāni un mazgāšanu atkārto trīs reizes. Pēc katras reizes, izmantojot 100 ml ūdens, pievieno atbilstošu sālsskābes daudzumu, lai neitralizētu līdz pH 5.
4. Iztvaicējiet visu ūdeni un pārtrauciet karsēšanu, kad temperatūra pārsniedz 100 grādus. Tas, ko jūs iegūstat, joprojām ir šķidrums... un nav nekādu kristālu, kamēr tas nav izžāvēts! Es tiešām nezinu, kas bija nepareizi

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Pareizo NaOH daudzumu, lai neitralizētu 20 gramus metilamonija hlorīda, aprēķinu 0,5 g, kas ir vairāk nekā pēdas. Vai jūs to veicāt?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Jā, es apzināti izmantoju lieku NaOH daudzumu, lai nodrošinātu, ka pH vērtība ir starp 8 un 9.
Šajā eksperimentā reakcijas maisījums sastāvēja no 20 ml metilamonija hlorīda, 200 ml metanola un 40 ml fenilacetona. Reakciju veica ar magnētisko maisīšanu 80 °C temperatūrā 2 stundas.

View previous replies…

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Pēc imīna starpprodukta veidošanās mans reakcijas maisījums (RM) palika bezūdens stāvoklī. Pēc atdzesēšanas līdz istabas temperatūrai lēnām tika pievienoti 10 mg nātrija bordhidrīda. Reakcija turpinājās 6 stundas. Līdz šim brīdim es neesmu pārliecināts, kur varētu būt radusies problēma.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Es neesmu ķīmiķis, tāpēc labojiet mani, ja kļūdos, bet man tika teikts, ka ph ir jāmaina no 2 punktiem zemāk par pKa līdz 2 punktiem augstāk par pKb, t. i., 12'1 un 4,6. Par katru punktu, kas ir mazāks, jūs atstājat 3 % produkta nepareizā formā, t. i., jūs zaudējat 9 %, kad apstājāties starp 8 un 9, un 1,2 % otrā galā. Metilamonija hlorīds ir cieta viela, bet jūs izmantojat ml, lai izteiktu, cik daudz. Trūkst daļas vienādojuma, kāds ir šī šķidruma mol blīvums? vai tas ir ūdens vai...?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Uh... Es precīzi nenomērīju materiāla daudzumu, bet, lūdzu, palīdziet man pārbaudīt, vai manā eksperimentālajā procesā nav kādas nopietnākas kļūdas, kas varētu novest pie neveiksmes? Piemēram, ekstrakcijas posmā es tieši pievienoju ūdeni atdalīšanai, neizmantojot papildu šķīdinātājus. Es neesmu pārliecināts. Man vienkārši šķita, ka rm noslāņošanās jau ir acīmredzama, tāpēc es to izdarīju.