A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Sveiki, Man ir 100 ml tīra farmaceitiska epinefrīna, es gribu tos izmantot kā starteri. Kā, jūsuprāt, to vislabāk izmantot?
Sveiki, Man ir 100 ml tīra farmaceitiska epinefrīna, es gribu tos izmantot kā starteri. Kā, jūsuprāt, to vislabāk izmantot?
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #2 Efedrīna reducēšana līdz metamfetamīna hidrohlorīdam. Reakcijai nepieciešamas litija sloksnes un šķidrais amonjaks. Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefrīns = adrenalīns =/= efedrīns, diemžēl Tam nav lielas rekreācijas vērtības, to varētu lietot alerģiska šoka vai sirds mazspējas gadījumā. Oksidēšana līdz adrenohromam varētu būt iespējama, lai gan šaubos, vai tam ir lielāka vērtība nekā pašam epinefrīnam. Upvote 0 Downvote
Efedrīna reducēšana līdz metamfetamīna hidrohlorīdam. Reakcijai nepieciešamas litija sloksnes un šķidrais amonjaks.
Dr.Mirakulix Don't buy from me Resident Joined May 14, 2023 Messages 25 Reaction score 19 Points 18 By Dr.Mirakulix 19 Jun #3 Epinefrīns = adrenalīns =/= efedrīns, diemžēl Tam nav lielas rekreācijas vērtības, to varētu lietot alerģiska šoka vai sirds mazspējas gadījumā. Oksidēšana līdz adrenohromam varētu būt iespējama, lai gan šaubos, vai tam ir lielāka vērtība nekā pašam epinefrīnam.
Epinefrīns = adrenalīns =/= efedrīns, diemžēl Tam nav lielas rekreācijas vērtības, to varētu lietot alerģiska šoka vai sirds mazspējas gadījumā. Oksidēšana līdz adrenohromam varētu būt iespējama, lai gan šaubos, vai tam ir lielāka vērtība nekā pašam epinefrīnam.
D Djdrama Don't buy from me Resident Joined Mar 28, 2023 Messages 25 Reaction score 6 Points 3 19 Jun #4 Ok Upvote 0 Downvote
A Anubis Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 24, 2022 Messages 8 Reaction score 5 Points 3 20 Jun #5 Tātad nav vērtīgi to izmantot kā starteri kādām citām ķīmiskajām vielām? Upvote 0 Downvote