YT ir kāds NileRed video, kurā viņš no ebay iegūst relatīvi tīru "mandeļu ēteriskās eļļas" vai kaut kā tamlīdzīga paraugu un apgalvo, ka tas ir pietiekami tīrs, lai to izmantotu reakcijās, bet tik un tā turpina to attīrīt. Fester saka, ka dažas minūtes jāpalaiž vakuumā, lai atdalītu HCN. Ir minēts, ka BAE/benzaldehīds ir kontrolēta viela ASV, kas ir smieklīgi, jo es vakar tirgū burtiski paķēru nelielu BAE pudelīti, kurā kā vienīgā sastāvdaļa ir norādīts benzaldehīds. Es saprotu, ka uz papīra tas izklausās labāk.
Atvainojiet, mans draugs, Frit, es nespēju saprast, ko jūs sakāt. Tas, ko tu esi redzējis un nolēmis, ka tas bija vai nebija praktiski piemērots tev vai kam citam, ne vienmēr būs piemērots visiem. Es mēģinu izveidot ražošanu, brāli, ja tu saproti, ko es domāju, un pagaidām mani kavē noteiktas sastāvdaļas trūkums. Pagaidām man ir Ma Huang kā pēdējā iespēja , bet es pat nemēģinu iet šo ceļu, ja tas nav nepieciešams. Mana galvenā prioritāte šobrīd un arī turpmāk ir nepievērst uzmanību un neatstāt nekādas pēdas.
Fester saka, ka, ja kāds vēlētos palielināt ražošanu, tā ir dzīvotspējīga alternatīva tablešu iegādei vai augu ekstrakcijai. Ja kāds gribētu sākt 5Gal spaini vai divus benzaldhīda raudzēšanai, pastāvīgi, nekas no aprīkojuma, par ko jūs runājat, nav nepieciešams, un melases/cukra/raugu/BAE izmaksas man nav būtiskas. Lai gan destilācijas/refluksa aparāts utt. būtu jauki un noderīgi, es vēl neesmu tur nonācis.
L-PAC ekstrahēšana ir salīdzinoši vienkārša (saskaņā ar šo izklāstu sommā). Filtrējiet misu un izmantojiet toluola vai ētera skalošanu, lai to izvilktu un iztvaicētu. Es cenšos šo procesu pabeigt līdz efedrai, tāpēc nākamais solis ir metilamīna izmantošana reducēšanai. Ja tas ir darīts un darīts, tad neviens par to īsti nerunā vai, šķiet, daudz ko zina, ko es spēju atrast. Piedodiet, ka meklēju precizējumus un visu uztveru ar sāls graudiņu, neskatoties uz visu elastību un ielas kredītu. Kā jau teicu, jebkurā gadījumā es daudz ko uzzinu, to visu šķirojot. Paldies par jūsu laiku un ieguldījumu. o7