- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 35
Es sekoju līdzi video un izlasīju visu instrukciju, kad nonācu līdz brīdim, kad ieliku dzīvsudraba nitrāta šķīdumu, 5ml (no 2g Hg + 15ml slāpekļskābes 68%), tad 1 litrs auksta ūdens, tad es saņēmu rezultātu kā video, duļķains pelēks ūdens un nedaudz noskalota alumīnija folija, kā video un instrukcijā minēts, ir ieteicams pēc pirmās drenāžas pievienot vairāk ūdens un atkārtot drenāžas procesu, tāpēc es pievienoju vēl 1 litru auksta ūdens.
Negaidīta problēma:
Tas atkal kļūst duļķaini pelēks un izskatās biezāks maisījums nekā sākumā.
2. pēc tam sāka veidoties lielāki burbuļi
3. tagad tas ir vairāk karsts, mēģināju tam pieskarties, tāpēc atkal izleju un pievienoju trešo 1 litru auksta ūdens.
4. 3 minūtes pēc tam, kad esmu izlejis visu duļķaini pelēko ūdeni, alumīnija folija pati reaģē un dūmi pārklāj visu laboratoriju, kolba ir tik auksta, un uz tās virsmas ir ūdens pilieni.
Vai man vajadzētu ielej P2NP šķīdumu uzreiz pēc pirmā duļķainā pelēkā ūdens izplūšanas? jo vēlākā reakcija šķiet līdzīga P2NP pievienošanas reakcijai, kas parādīta video.
Negaidīta problēma:
Tas atkal kļūst duļķaini pelēks un izskatās biezāks maisījums nekā sākumā.
2. pēc tam sāka veidoties lielāki burbuļi
3. tagad tas ir vairāk karsts, mēģināju tam pieskarties, tāpēc atkal izleju un pievienoju trešo 1 litru auksta ūdens.
4. 3 minūtes pēc tam, kad esmu izlejis visu duļķaini pelēko ūdeni, alumīnija folija pati reaģē un dūmi pārklāj visu laboratoriju, kolba ir tik auksta, un uz tās virsmas ir ūdens pilieni.
Vai man vajadzētu ielej P2NP šķīdumu uzreiz pēc pirmā duļķainā pelēkā ūdens izplūšanas? jo vēlākā reakcija šķiet līdzīga P2NP pievienošanas reakcijai, kas parādīta video.