Question *SUGDĪJUMS* Padomu burka?

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Pēc manas nesenās nodevu neveiksmes un tiešām tikai par daudz palīdzības, ko jau esmu saņēmis, es domāju, ka būtu ļoti jauki, ja būtu iespējams noklikšķināt uz lodziņa personas profilā un vienkārši nosūtīt padomu, tas varētu ģenerēt pagaidu btc adresi, kā to dara maki?

Apakšējā līnija ir man gribētu vienkāršu veidu, kā vienkārši mest dažus dolārus pie kāda, bez viņiem ir jāapstiprina vai kaut ko darīt. Es varu saskaitīt četrus locekļus no manas galvas, kas ir parādā kādu monētu.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Kādreiz tas bija super izplatīts tirgos 20. gados. Šķiet, ka tas ir zudis. LE tomēr izsekoja OxyMonster no Sapņu tirgus, pateicoties dzeramnaudas burciņai, ko viņš izkrāpa. Esiet uzmanīgi ar saviem līdzekļiem ikviens

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Vienmēr kaut kas dumjš, kas tevi

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ļoti taisnība, bet, godīgi sakot, blokķēžu izsekošana vēl bija sava veida jaunums. Tā ir problēma, ko es saskatu ar bitcoin. Jūsu darījums ir uz visiem laikiem ievietots Bitcoin blokķēdē

View previous replies…

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Vai esat izmantojuši / ierosināt WasabiWallet? tas Coinjoins jūsu btc un dod procentuālo daļu par savu līdzekļu anonimitāti, es esmu bijis, izmantojot, ka kopā ar shuffling līdzekļus starp makiem pirms pirkumu veikšanas jūtas "diezgan" droši, bet jā, tur vienmēr ir papīra pēdas. Jautājums kļūst "cik grūti viņi ir gatavi sasmalcina par informāciju? Kopumā (ja vien man nav sliktākais fucking luck) Esmu jutos diezgan droši, izmantojot šo metodi.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Neesmu to izmantojis, bet noteikti to pārbaudīšu. Paldies par dalīšanos!

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
PS Es tikko uzzināju, ka ASV to vispār ir aizliegts/nelegāli lietot, tāpēc jūs ZINĀT, ka tam jābūt labam. ;)

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Vai jūs joprojām varat to izmantot, lai gan tor?

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
103
Es uzskatu, ka tā tas arī darbojas
Dokumentācija

Dodiet man zināt, ja uzzināsiet, ka tas tā nav lol