- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Tātad mans jautājums, uz kuru es ceru saņemt atbildi vai drīzāk varbūt dažas dažādas ticamas atbildes, būtu, ņemot, iespējams, augstas tīrības pakāpes metamfetamīna hcl, kas ir kristālu veidā. Tie ir dažāda lieluma un svara, un kādreiz tie bija daudz lielāku un blīvāku iežu veidā. mana vēlme ir ņemt tos un, ja iespējams, atgriezt to iepriekšējo formu daudz lielākos klasteros. to lielums, ar ko es domāju strādāt, būtu no 1/4 mārciņas līdz 1 kilogramam. Man nav obligāti vēlmes izveidot vienu veselu monstrozitāti, drīzāk veidot lauskas, kuru izmērs ir no 7 gramiem līdz aptuveni 1 unce. pagaidām man nav vēlmes pievienot kādu piedevu. tomēr, ja kādam ir kādi ieteikumi, kas, iespējams, palīdzētu īstenot manu vēlmi veidot lielākus kristālus pēc izmēra, bet daudz svarīgāk - pēc svara, es labprāt uzklausītu visus ieteikumus un atsauksmes. Ceru, ka jūs visi mani uzklausīs. Vēlos oficiāli atvainoties visai platformai par diezgan neapdomīgu ierakstu, kas kopš tā laika ir izdzēsts. ceru uz daudz atbilstošāku un nobriedušāku mijiedarbību.
Thnx
Thnx
Last edited: