- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 8
Sakratiet un cepiet. Draugi, kuriem ir priekšlikumi, vai varat tos rakstīt zem šī ziņojuma, dalīsimies ar rezultātiem.
amonija sulfāts 1kg
nātrija hidroksīds 1kg
Coleman degviela 1kg
max energier litija AA
sālsskābe 37% 1 kg
2 litru sodas strūklas pudele
ibucold c 1 kaste
tylolhot 1 kaste
nurofen 1 kārba (2400 mg pseido) vispirms,
60 g amonija sulfāta aodīma hidroksīds 400 ml Coleman degvielas 1 gab. gab. 40 sekunžu laikā kopā 1 litija sloksne
(Es izlaidu gāzes spiediena pudeles vāciņu atveru un aizveru notikumi reakcija 25-120 minūtes krāsas maiņa zila bronzas zelta u.c. krāsas Es lēnām pievienoju 2400 mg zāļu Tad es to sakratīju virpuļvannā un izslēdzu to)
15-30 minūtes pēc zāļu pievienošanas reakcija ir šokolādes piena krāsas, pēc tam es filtrēju un hcl gāzē, vai ir kaut kas, ko es palaidu garām?
Tā kā es to izmēģināšu pirmo reizi, materiālu cenas un zāļu cenas ir dārgas, tāpēc krata un gatavo to tehnoloģiju.
amonija sulfāts 1kg
nātrija hidroksīds 1kg
Coleman degviela 1kg
max energier litija AA
sālsskābe 37% 1 kg
2 litru sodas strūklas pudele
ibucold c 1 kaste
tylolhot 1 kaste
nurofen 1 kārba (2400 mg pseido) vispirms,
60 g amonija sulfāta aodīma hidroksīds 400 ml Coleman degvielas 1 gab. gab. 40 sekunžu laikā kopā 1 litija sloksne
(Es izlaidu gāzes spiediena pudeles vāciņu atveru un aizveru notikumi reakcija 25-120 minūtes krāsas maiņa zila bronzas zelta u.c. krāsas Es lēnām pievienoju 2400 mg zāļu Tad es to sakratīju virpuļvannā un izslēdzu to)
15-30 minūtes pēc zāļu pievienošanas reakcija ir šokolādes piena krāsas, pēc tam es filtrēju un hcl gāzē, vai ir kaut kas, ko es palaidu garām?
Tā kā es to izmēģināšu pirmo reizi, materiālu cenas un zāļu cenas ir dārgas, tāpēc krata un gatavo to tehnoloģiju.