Question (ar drošību saistīti) uzlabojumi šajā forumā

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
46
@HEISENBERG

Es nolēmu to publicēt publiski, jo tas būs interesants daudziem no mums.

Viena no funkcijām, ko es ļoti vēlētos, ir kaut kas līdzīgs taimerim, kurā es varu iestatīt laiku, pēc kura konkrētais pn tiks automātiski dzēsts.
Pn diskusijas bieži vien ir personīgākas, varbūt tajās ir personiska informācija, kas varētu palīdzēt, ja tiesībaizsardzības iestādes varētu tās identificēt utt.
tāpēc es domāju, ka būtu labi, ja būtu automātiskās dzēšanas iespēja, lai datu noplūdes vai iefiltrēšanās gadījumā šajā forumā saglabātu nelielu iespējamo pēdu daudzumu.

Otrkārt:
Par jūsu servera uzstādīšanu: Vai jūs varat būt pārredzams, kāda veida lietotāju dati tiks precīzi reģistrēti (sistēmas nospiedumi, ģeogrāfiskā atrašanās vieta, ip adrese utt.....)? Cik ilgi šie dati tiek glabāti?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Sveiki. Jebkura privātā ziņa tiks dzēsta 30 dienas pēc tās izveidošanas. Savas sarunas varat šifrēt, izmantojot slepeno atslēgu. Šīs atslēgas mēs glabājam serverī tikai līdz brīdim, kad visas sarunas puses apstiprina, ka ir saglabājušas atslēgu. Mēs reģistrējam tikai to informāciju, kas ir nepieciešama foruma normālai darbībai, ip adreses, pirkstu nospiedumus, geo mēs nereģistrējam. Turklāt, lai nodrošinātu vēl lielāku drošību, varat izmantot sīpola domēnu.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Vakar vakarā man notika dīvains atgadījums:

Ieejot forumā, man tika liegta iespēja sūtīt ziņojumus vai komentēt ziņojumus, un parādījās paziņojums, ka vietne pieprasa, lai es pieņemu sīkfailus.
Es pieņemu, ka tā bija kļūda, jo, kad es ieguvu jaunu Tor identitāti, tā vairs nepieteicās, bet tas tomēr bija dīvaini.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Ja kļūda atkārtojas, varat uzņemt ekrānšāviņu un nosūtīt man to, bet es pieņemu, ka šī kļūda ir saistīta ar neseno NoScript atjauninājumu.

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
46
thx, es nezināju, ka mana iesūtne tiek automātiski iztīrīta.

labi, PGP ir dzīvotspējīga iespēja.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Jūs varat pārbaudīt paši, jūs neatradīsiet privātos ziņojumus, kas vecāki par 30 dienām.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

Tor pārlūka jaunais atjauninājums izraisa "potenciālas identitātes noplūdes" uznirstošos logus! Jūs varat ignorēt šos uznirstošos logus

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ak, labi, paldies, ka informējāt mani par to.

Patiesībā tas bija uznirstošais logs, kas nenāca no Tor pārlūkprogrammas, tas bija iestrādāts Breaking Bad dizainā. Joprojām ir uznirstošais logs, bet ne no Tor.
Turklāt tur bija tikai aizvēršanas poga, ko es noklikšķināju, bet nekas, lai piekristu vai nepiekristu sīkdatnēm.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
jā, pirms pāris mēnešiem bija atjauninājums par automātisko metadatu noņemšanu no darbiniekiem