Question Repress pulverveida kokaīns

nippino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Vai kāds zina, kā apspiest kokaīna pulveri un joprojām iegūt zivju zvīņas? Es mēģināju to represēt, un tas izskatās blāvs, bez spīduma. Turklāt es produktā NEIESPĒJU ievietot nekādus griezējlīdzekļus. Thx

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Jums ir jāizmanto hidrolīmeņa gultņu prese un atbilstoša kvadrātveida 20 mm bieza tērauda plāksnes kaste ar saspiežamu vāku ar jūsu izvēlētu logotipu vai zīmogu...
Plastmasas plēve un miesnieku papīrs, lai tas nepieliptu pie metāla un nekur nenokļūtu.

Labākā metode, lai piešķirtu spīdumu, ir izmantot (borskābi) vai (micca pulveri), kas ir labs griezējs, lai piešķirtu spīdumu un zivju zvīņu efektu.

Labākā attiecība, ko esmu atradis, ir šāda.
● Pure Pearl 90% 1kg nesagriezta
● 220g borskābes
●30g mic pulvera {Pearl white}.
●50g lidokaīna
●200g kreatīna

Arī mazliet vairāk kick var izmantot amfetamīna mazliet vairāk skriešanās, bet atkarīgs no jums, ko jūs vēlaties, un jūsu cilvēki patērēt...

Ja vēlaties piešķirt dīzeļdegvielas vai nagu lakas smaržu, varat izsmidzināt nelielu daudzumu maisījumā ar aerosola pudelīti, bet tikai 1-3 izsmidzinājumus, lai patērētājiem patiktu šī smarža!

Ceru, ka tas bija noderīgi

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Sveiki, vai esat mēģinājuši nopūst borskābi? Vai jums tas ir paticis?

chefgorden

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
@G.Patton visi Austrālijā to izmanto, lai sagrieztu tur C šeit tas ir labākais griezums iet apkārt atm nedeg, bet, mazgājot atpakaļ izšķīst..

ChemDude

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Sveiki, brālītis.
Vai jums ir fotoattēls, kā kombinācija izskatās pēc presēšanas?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Mēs neiesakām veikt nekādus samazinājumus un pārdot/izmantot neattīrītu produktu saskaņā ar BB Foruma kaitējuma mazināšanas politiku.

tonymontana2023

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Bet kā gan ir ar īpaši spēcīgām zālēm? Piemēram, etazēni vai kanabinoīdi.

Vai nebūtu labāk tos faktiski sagriezt ar drošu un neaktīvu vielu? Lielākā daļa narkomānu ir pārāk stulbi, lai droši lietotu tik spēcīgas vielas (es biju viens no viņiem, tāpēc zinu).

(Es neizsmejos, ceru, ka tas tā neizskatījās, legit jautājums)

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Atvainojiet, ka iejaucos... saprotiet 1 lietu. jūs vēlaties samazināt, lai nopelnītu vairāk naudas. kāpēc neprasīt labāku cenu? jūs apzināti tikai sava maka vārdā riskējat ar visa veida briesmām kādam, kurš izvēlējās ļaut jums kaut ko nopelnīt... skatieties,,, tam nav rakstītu likumu... sagaidiet, ka kādu dienu kāds būs gudrāks un, ja jums nepaveiksies, šis cilvēks kļūs prātīgāks ar jūsu eliksīru un noplēsīs jums galvu un sers jums kaklā

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,887
Deals
1
Īpaši spēcīgu vielu gadījumā ir vērts izmantot pildvielas tablešu formās. Kanabinoīdi kopumā ir atšķirīga tēma. Es runāju par tādām narkotikām kā kokaīns, metamfetamīns, amfetamīns u. c., kuras no duča mg nevar nosūtīt uz intensīvās terapijas nodaļu vai zārku.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Paskaties, ja tu man to dotu, un es uzzinātu .. wtf tev vajag dabas likumu daļu.. borskābe un sūdi ...

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Vai ir muļķīgi, ka jūs visi domājat, ka vienīgais veids, kā padarīt miksētu kokaīnu spīdīgu, ir izmantot borskābi.

FredDurst

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
10
Neesiet alkatīgi puiši. Dodiet cilvēkiem labu aprīkojumu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Borskābe ne visai labi raksturo kokaīna izskatu. Šis puisis tikko paņēma 90 % kokaīna un pārvērta to 54 % atlaidi. Viss svars, ko viņš pievienoja (500 g), tiesībaizsardzības iestādēm tagad ir kokaīns, ja jūs pieķer. jums bija 1 kg kokaīna, un tagad jums ir 1,5 kg. Ja jūs prasītu 75 dolārus/g par sagriezto materiālu un 100 dolārus par 90 %, lielākā daļa cilvēku maksātu papildu naudu. Jūs turējāt mazāku svaru, netērējāt laiku un naudu, lai to sagatavotu. Visa šī ideja ir kļūdaina loģika. Ja jūs patiešām neko neesat ar to darījuši un vienkārši cerat to savest kopā, es iesaku ievietot to kaut kur mazā, pievienojiet ūdens pa pilienam, līdz tas ir BĒRNU BĒRNU BĒRNU IZMITRINĀTS. Iespējams, 2 pilieni (1/10 ml) uz gramu un mikroviļņu krāsnī uz 1 sekundi. Tas izlīdzinās polārās kokaīna molekulas. Ja jūs tajā kaut ko iebērāt, jums tas ir jābuferizē (ar skābi), jo jūs izmainījāt pH. Ja prasīsiet, es sīkāk izklāstīšu savu argumentāciju.