C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 Apr 17, 2024 #1 Mani interesē, vai kāda cita nenukleofīlā bāze, piemēram, diizopropiletilamīns, var aizstāt dietilmetilamīnu LSD PyBOP sintēzē.
Mani interesē, vai kāda cita nenukleofīlā bāze, piemēram, diizopropiletilamīns, var aizstāt dietilmetilamīnu LSD PyBOP sintēzē.
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 23 Apr #2 visticamāk, ka jā, bet iznākumi un laiki atšķirsies, un es drīzāk izvēlētos to, par kuru zināms, ka būs veiksmīgs. C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Kāds reddit vietnē apstiprināja, ka tas patiešām ir piemērots aizstājējs. Ienesīgums, idk, bet tas darbosies. Upvote 0 Downvote
visticamāk, ka jā, bet iznākumi un laiki atšķirsies, un es drīzāk izvēlētos to, par kuru zināms, ka būs veiksmīgs.
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 24 Apr #3 Kāds reddit vietnē apstiprināja, ka tas patiešām ir piemērots aizstājējs. Ienesīgums, idk, bet tas darbosies.
Kāds reddit vietnē apstiprināja, ka tas patiešām ir piemērots aizstājējs. Ienesīgums, idk, bet tas darbosies.
HerrHaber Don't buy from me Resident Language 🇬🇧 Joined Jan 15, 2023 Messages 577 Reaction score 314 Points 63 09 Sep #4 diizopropil etil amīns varbūt... C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP var izmantot, to pierādīja puisis kādā nesen beigušā ķīmijas subreddit. Upvote 0 Downvote
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 10 Sep #5 DEIsoP var izmantot, to pierādīja puisis kādā nesen beigušā ķīmijas subreddit.