Ja jums ir jāierodas personīgi konkrētā valstī, lai saņemtu dokumentus, tas ir trūkums. Kā jūs sagaidāt, ka viņi vispār ceļos ? Es varu saprast, ja viņi jau ir ES (Šengenas zonā), tā ir brīva pārvietošanās bez robežām, bet nokļūt ES vispirms kā bēglim, lai saņemtu savu pasi, ir pārāk riskanti.
Nebūtu jēgas, nedz arī ceļot jebkur tbh, ja u gribētu, ko dažas aģentūras.
Sistēma lielākoties darbojas, lai saskaņotu cilvēkus, līdzīga vecuma, līdzīga izskata. Dažos gadījumos tas ir ļoti grūti, citos - ļoti viegli. Paturiet prātā, ka lielākajai daļai pasu tagad ir RFID, kurās ir saglabāti biometriskie dati. Vai nu pirkstu nospiedumi, vai acu skenēšana (vairumā gadījumu tie ir pirkstu nospiedumi). Tie virzās uz pilnu sejas skenēšanu (tāpat kā mūsu telefoni, lai tos atbloķētu... >.>).
atpakaļ pie tēmas
viss ir atkarīgs no tā, kam tas ir vajadzīgs.
Vai jūs vēlaties pārvietoties no punkta A uz punktu B, tad atkarībā no tā, kur ir punkts A un kur ir punkts B, ir jāapsver dažādas metodes.
Vai arī jums vienkārši vajag jaunu identitāti, lai kaut kur apmestos, daudz nebraucot ārpus robežām (piemēram, Šengenas zona, jūs varat brīvi braukt pa Spāniju, Vāciju, Franciju, Poliju, Lietuvu un tā tālāk) bez ID pārbaudēm.
no manas personīgās pieredzes zinu, ka šīs Āfrikas pases nav daudz vērtas. Labu veiksmi, mēģinot iegūt vīzu, ja vēlaties kaut kur ceļot
tās ir lētas, bet tikpat noderīgas kā mājas HP lāzerprinterī izdrukāta A4 lapa, un, ja tās ir laminētas, var būt vērtākas nekā Āfrikas pase.
Bet, hei, kur ir griba, tur ir arī veids.