RCH21 kanabinoīds no Ķīnas piegādātāja kādam ir kāda informācija par to?

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Viņi nav devuši IUPAC vai CAS vai kāds zina, vai tas ir labs? šaubos, ka tam ir Cb1 iedarbība, jo tas ir aizliegts. tā ir balta atšķirībā no citiem jaunajiem dzeltenajiem neaktīvajiem, bet tā ir skeletchy.anyone tried it?
OiBzTxOl1w

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Es nevaru precīzi pateikt, kas tas ir, bet esmu diezgan pārliecināts, ka tas ir kāds no metil-starp indola/indazola kanabinoīdu analogiem vai ar hidrazīdu saistītajiem kanabinoīdiem. Pēc Ķīnas vispārējā aizlieguma attiecībā uz parastajām kanabinoīdu struktūrām gandrīz visi importētie kanabinoīdi, ko mēs analizējām, bija metilmezglu kanabinoīdi. Tie ir gandrīz līdzīgi klasiskajiem indola/indazola kanabinoīdiem, ar augstu CB1 afinitāti un viegli izgatavojami. Piemēram, ADB-FUBIATA jeb AD-18

Attachments

• 1tLiZbEKuD.jpeg
    1tLiZbEKuD.jpeg
    9.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
tam ir Cb1 afinitāte, ne tikai Cb2? es domāju, ka visas Cb1 afinitātes ķimikālijas ir aizliegtas, ne tikai noids struktūra ir taisnība? arī es esmu dzirdējis ziņojumus par AD-18 un ka tas ir neaktīvs kā visi jaunie ķīniešu. varētu saņemt paraugu no šī, lai redzētu.

halohydrin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
22
Ķīna, ciktāl esmu informēts, ir aizliegusi tikai šīs strukturālās klases. Es redzēju, ka daži plašsaziņas līdzekļi to publicēja kā "visaptverošu klauzulu", šķiet, bez zināšanām par ķīmiju. No īsi veiktajiem eksperimentiem ar metilsaistītiem kanabinoīdiem var secināt, ka tiem ir nedaudz spēcīga afinitāte pret abiem receptoriem, kas ir nedaudz mazāk spēcīgi nekā nesaistītiem ekvivalentiem. Esmu arī dzirdējis, ka daži jaunie kanabnoīdi/katinoni ir daudz mazāk iedarbīgi nekā iepriekšējie - tagad aizliegtie. Mēs analizējām daudz importēto materiālu ar GC/MS, un diezgan daudz no tiem ir vai nu sagriezti ar nesaistītiem savienojumiem, vai vienkārši ir strukturāli atšķirīgi. Es domāju, ka tas varētu būt iemesls, kāpēc ir samazinājusies iedarbība un aktivitāte. Daži nesenie RC veikali mūsdienās var būt diezgan apšaubāmi. Mazliet skumji.

Attachments

• xVRvedtC0o.png
    xVRvedtC0o.png
    106.8 KB · Views: 512

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Jā, šķiet, standarta prakse jau ilgu laiku RC veikalos. paldies par vērtīgo ieskatu, es to novērtēju. arī, ja kāds ir pārbaudījis šo RCH21 in vivo un viņam ir kāda informācija un salīdzinājums ar aizliegtajiem, tas būtu forši.

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Man ir daži man ir paraugs

sajaukts 5 g ar 48 g lapu.
Nebija nekādas ietekmes. Tāds pats kā visi pārējie no Ķīnas nūdeles pēdējā gada laikā.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Tas drīzāk ir nepsihoaktīvs CB2 receptoru agonists

Jester8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pareiza mate. Bez atpūtas efekta