Question Pseidoefedrīns (120 mg) Ilgstošās izdalīšanās tabletes Meth iespējams ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Man ir levocetirizīna (5mg) + pseidoefedrīna (120mg) tabletes. Vai es varu ar šīm tabletēm pagatavot metamfetamīnu? esmu no Indijas.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Šīs tabletes ir piemērotas metamfetamīna ražošanai. No tām ir nepieciešams iegūt pseidoefedrīnu.
Es nezinu, kāda veida apvalks jums ir un vai efedrīnu var ekstrahēt ar spirtu.
Tāpēc es no tabletēm taisītu putekļus un visu izšķīdinātu ūdenī, pievienotu NaOH sārma šķīdumu līdz nsh 11-12 un iepildītu petrolēterī... ekstraktu bāzi vairākas reizes ar ēteri un izskalotu ar ūdeni. Es to izžāvētu no ūdens.
Es destilētu petrolēteri un pārvērstu bāzi pseidoefedrīna hidrohlorīdā.
Tad izvēlieties tehnoloģiju, ar kuras palīdzību vēlaties iegūt metamfetamīnu.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Patīkami iepazīties, kungs. Es vēlētos uzzināt vairāk par šo procesu.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tātad galu galā, vai metamfetamīna pagatavošanai man ir nepieciešams pseidoefedrīna hidrohlorīds vai efedrīna hidrohlorīds ? Jo man ir arī šie efedrīna hidrohlorīda flakoni, katrā no kuriem ir 30 mg efedrīna hidrohlorīda.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Nav atšķirību.
Lai iegūtu ledu, nepieciešams l-efedrīns vai d-pseidoefedrīns. Parasti zāles satur vēlamo formu.
Jebkurā gadījumā jūs iegūsiet metamfetamīnu.
No ampulām ir ļoti viegli iegūt vēlamo produktu. Sagatavojiet ūdens vannu un iztvaicējiet šķidrumu uz plāksnītes un efedrīna hidrohlorīdu izskalojiet ar bezūdens acetonu.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
hey hank
Man ir tāda pati tablete. Uz blistera ir uzrakstīta vēl viena sastāvdaļa, tur ir rakstīts - Krāsviela - dzelzs oksīds sarkanais usp-nf. Metode, ko jūs teicāt, noteikti darbojas tabletes? jo es meklēju reddit tas saka, ka dažādas tabletes ir dažādas metodes, bet viņu datu bāze ir tīri amerikāņu.

Tabletes fiziskais apraksts - 80% tabletes ir baltā krāsā un pārējie 20% ir gaiši sarkanā krāsā.

Es to nesapratu
"Ekstrahējiet bāzi vairākas reizes ar ēteri un izskalojiet to ar ūdeni. Es to izžāvētu no ūdens." "Es destilētu petrolēteri un pārvērstu bāzi pseidoefedrīna hidrohlorīdā.".

kad ēteris ievelk sevī psuedo. mums tas ir jāsasaldē, lai psuedo veidotu kristālus, pareizi? Līdzīgi kā dmt ekstrakciju veic, nps sasaldē uz 24 stundām, lai veidotos kristāli. Vai tas pats ir ar psuedo? Psuedo ir HCL, kāpēc mums būtu jādestilē ēteris un bāze atkal jāpārvērš HCL?