Question Propionskābe ar haloforma reakciju

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Vai kādam ir kāds labs teksts par šo..

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Atrasts vēl vienkāršāks veids...

Pievienojiet 500 ml 2M HCl 2M nātrija vai kalcija propionāta šķīdumam, lai iegūtu 1L 1M propionskābes.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Propionaldehīda oksidēšana šķidrā fāzē ar atmosfēras skābekli, veidojot propionskābi mangāna(II)-propionāta kā katalizatora klātbūtnē

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Simts gramus (125 cm3 , 1,7 moli) n-propilspirta, b.p. 96-96,6°, ievieto 2 l kolbā ar apaļu dibenu un 2 l tilpumu, kas aprīkota ar dzīvsudraba hermētisku maisītāju (1. piezīme), pilināmo piltuvi un 60 cm spuldzes kondensatoru (2. piezīme), kas novietots 45° leņķī. Caur šo kondensatoru cirkulē 60° ūdens. Pirmā kondensatora augšdaļai pievieno lejupejošai destilācijai paredzēto kondensatoru. Caur otro kondensatoru cirkulē auksts ūdens. Ar adaptera palīdzību otrā kondensatora apakšējo galu pievieno uztvērējam, ko dzesē ar ledus ūdeni.
Spirtu kolbā uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, samaisa un caur piltuvi pievieno 164 g (0,56 molu) kālija dihromāta, 120 cm3 koncentrētas sērskābes (2,2 molu) un 1 l ūdens maisījumu. Pievienošana ilgst apmēram trīsdesmit minūtes, un šajā laikā kolbas saturu uztur enerģiski vārošu. Pēc tam, kad viss oksidējošais maisījums ir pievienots, kolbas saturu vāra piecpadsmit minūtes, lai destilētu pēdējo aldehīda daļu. Propionaldehīdu, kas uzkrājas uztvērējā, žāvē ar 5 g bezūdens nātrija sulfāta un frakcionāli destilē. Propionaldehīda, kura viršanas temperatūra ir 48-55° un refrakcijas koeficients 1,364 (3. piezīme), iegūst 44-47 g (45-49 % no aprēķinātā daudzuma).

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
@Frit Buchner zaudēja par šo vienu nevar nopirkt to nekur šķiet bitch sintezēt un sack maksā $ 100-180 1lt

kad skābeklis burbuļo caur propionaldehīdu, kā var zināt, kad tas ir izdarīts, vai, iespējams, zināt %.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,260
Deals
1
Tur ir Buknera reakcija. Tā sākas ar to, ka jūs iemaksājat kādu bitkoinu depozītā, un tad mehānisms ir tāds, ka es to iemetu prioritārajā pasta kastītē, lai kaut kur to nozagtu no verandas, vai arī gaidītu kā vajājošs miesassargs ar slēpotāja masku rokā, lai izkratītu pastnieku, kad viņš mēģina to nogādāt tam puisim, ar kuru agrāk satikās jūsu māsa. Pēc tam tu izdzēsi lieko sāli, nospiežot šo pogu, lai atbrīvotu mīklu.
MatGSrOvMc

Vai arī jūs varat to iegādāties no Amazon. Tā es arī darīju. Šodien atkal meklēju, ko noderīgu ar to darīt. Nātrija propanoāts? TAISĪT ESTERI!?!!? Es neatceros, cik par to maksāju, bet atceros, ka tas bija pārāk lēts, lai es gribētu to pagatavot.

pachemguy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Reakcija ar benzalhlorīdu, lai iegūtu prophlorīdu, pēc tam lauku amatniecības reakcija ar benzolu, lai iegūtu ketonu

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Mana pieeja bija kalcija vai nātrija propanoāts ar sērskābi, bet grūti iegūt skābi.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
309
Deals
1
Hmm jā, es redzu, ka tas netiks piegādāts uz Apvienoto Karalisti, tas ir skaidrs 🫡