Question Ražošana nav tā vērta?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Es vienkārši nevaru izskaitļot nevienu no matemātikas formulējumiem.

Tātad es zinu, ka ir dažādi legālo un nelegālo ķīmisko vielu prekursori, bet es vienkārši nevaru saprast, kā iznāk matemātika, vismaz attiecībā uz ASV sodiem, par nelegālajām precēm.

Piemēram, mdma. Var viegli pārdot par 100 gramiem. Viena unce, pārdota grams pa gramam, ir 2800, kilograms ir burtiski 100 tūkstoši. Pārdodot kilogramu gramu pa gramam, ir jāpazīst vairāki cilvēki, piemēram, vesela banda, un tas pakļauj tevi daudzam riskam. Tomēr 100 tūkstoši ir pienācīga nauda par ne īpaši smagu darbu.

Vairumtirdzniecībā skaitļi pieaug, bet risks ir neprātīgi lielāks, un laupīšanas un vardarbības iespēja ievērojami palielinās. Idk, par cik var pārdot kilogramu, varbūt par 40k? Un jā, divi vai trīs pārdošanas gadījumi gadā, un tu esi gatavs gadam. Bet kā tu iepazīsies ar cilvēkiem, kas no tevis nopirks kilogramu? Arī tur ir daudz riska.

Nākamais ir tas, ka jūs esat piegādātājs savai komandai. Viņi var sazināties ar vairāk cilvēkiem un pārdot vairāk nekā jūs viens pats, bet tas ir daudz lielāks risks, un es iedomājos, ka arī lielāki maksājumi, ja jūs pieķer.

Es saprotu darknet, tas ir kaut kas, ko es nepārzinu attiecībā uz pārdošanas mērogu utt. Tāpēc, lūdzu, pajautājiet par to.

Es tikai mēģinu saprast, kā ir vērts pārdot nelegālas vielas. Piemēram, es varu strādāt tādu darbu kā mans, 40 stundas nedēļā, un nopelnīt nedaudz mazāk par 40 tūkstošiem. Tātad nav liels, bet tas ir mazāk stresa nekā pārdot lietas, kas varētu neto man vairāk, bet arī vienkārši ir daudz vairāk riska un tikai sliktāks laiks

Vai kāds var paskaidrot, kāda ir tādu lietu kā mdma pārdošanas ekonomika? Es vienkārši neredzu, kā tas vispār ir tā vērts.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Izklausās tā, it kā jūs vēlaties, lai kāds jūs pierunā. Ekonomika jums ir. Strādā varbūt 5 dienas, atlikušo gada daļu ņem brīvdienas un 48 nedēļas 5 dienas nedēļā pelni to, ko pelni tagad. Ja esi pietiekami gudrs, vari to pārdot tumšajā tīmeklī un dead- drop to savā pilsētā, nepazīstot nevienu cilvēku.

metux1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Nepārdodiet,kur esat dzimis.,,kameras izsekot jums viegli.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Kilograms bmk tās ļaujiet būt dāsni un, teiksim, 300 €, ņemot vērā zaudējumus no konversijas u. tml.
Ja ņemam vērā laiku, kas katram ir atšķirīgs, šķīdinātājus un dažus citus reaģentus, kas vajadzīgi, lai saražotu 1 kg metamfetamīna, teiksim, 600 €, kas ir ļoti liels aprēķins.
Metamfetamīna vairumtirdzniecības cena ir vismaz 15000 E/kg.

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Nepieprasa, lai to pārrunā. Es tiešām esmu diezgan bailīgs, es bieži braucu ātri, bet nepārtraukti skenēju spoguļus, un man kļūst tik nervozi, kad aiz manis stāv policisti. Es pat neesmu izdarījis neko nelikumīgu, lai būtu tik nervozs.

Varbūt es vienkārši nesaprotu, cik ātri var pārdot lietas, un varbūt pārdot kilogramu ir super ātri, ja tu to dari tumšajā tīmeklī, klātienē vienkārši nav tā riska vērts. Pat ja tā ir kaut kāda 5% iespēja, ka gada laikā mani arestēs, man tas joprojām šķiet pārāk liels risks.

Tomēr es saprotu, ko jūs sakāt. Var saražot vairākus kilogramus, iespējams, pārdot tos ar dažādiem līdzekļiem, tad kādu laiku paņemt pārtraukumu. Tas samazina karstumu, un rēķini ir samaksāti. Saprotiet arī, ka tā ir augsta peļņas marža, mazāk nekā 1k var pārvērst par 15 vai vienkārši daudzkārt vairāk nekā ieguldījums.

metux1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
If you have no buyers in kg,doin't start.,,,its very hard to find,who buys in kg....

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Joprojām brīnos, kāpēc lielākā daļa pārdevēju, kas ir tiešie ražotāji vai pie kuriem strādā profesionāli ķīmiķi, uzstāj tikai uz izplatītākajām zālēm, kur konkurence ir vienkārši smieklīga un cenas tikai arvien vairāk un vairāk krītas, bet kvalitāte, ko sagaida no pircējiem, vienmēr ir ārkārtīgi augsta. Un tas attiecas ne tikai uz pašu produktu, bet arī uz tikpat labiem pakalpojumiem kā amazon, tostarp arī uz nakti.

Liels skaits, kas tiek uzskatīts par "nišas" tirgu, vairāku mazāk zināmu narkotiku saimes vai pat tikai narkotiku klases, kas pieder pie attiecīgajām kategorijām (stimulanti, empatoģēni, nomierinošie līdzekļi, disso) - joprojām neprātīgi pieprasīti, bet vienkārši mēnešiem, ja ne gadiem ilgi palika nepamanīti, ka pircēji beidzot pēc neskaitāmiem krāpšanas gadījumiem (grūti, joprojām saglabā ticību, ka kādreiz parādīsies ziņas par legālu pārdevēju) pārtrauca mēģināt atrast legālus pārdevējus - ir vienkārši nostumti otrajā plānā, veicot aprēķinus.

Neiedziļinoties dažos savienojumos, kur varētu rasties morāli vai ētiski jautājumi, daži piemēri varētu būt šādi: A-PVP, netīri lēti ražot, bet vienīgie legit pārdevēji, kas atrodami publiskajos tirgos, ir Krievijā vai varbūt Polijā (bet neviens DNM par otro) - pircēji pat piedāvāja 150usd/g par reālu; MXE - pat ja 2022 redzēja vairākas diezgan labas alternatīvas, joprojām top tier vietā, pat šeit redzēju partiju, kas pārdota pagājušajā gadā par 180usd/g; 4-MMC, par laimi, tas joprojām ir, bet, ja esat ES, vienīgā vieta, kur DNM var atrast dažus, nesaplēšot ar analogiem, ir UK - es varētu turpināt ļoti ilgi šādu sarakstu gandrīz katrai galvenajai klasei, bet tas ir pietiekami, lai radītu priekšstatu.

Tagad, ja kāds pārdevējs padomātu divreiz, uzminiet, pie kura pārdevēja pasaules pircēji lēks bez aizdomām, tiklīdz parādīsies apstiprināta informācija par reālu partiju, kas laboratoriski pārbaudīta no pirmajiem pircējiem? Visa partija tika izpārdota mazāk nekā nedēļas vai divu laikā pēc informācijas izplatīšanās. Tikai pāris reižu atkārtojot, palielinot saražoto daudzumu, un pirms citi pārdevēji saprata, ka tā patiesībā ir laba ideja, pašreizējais pārdevējs būtu nopelnījis pietiekami daudz, lai laimīgi aizietu pensijā - būt (pārāk) alkatīgam nekad nav droši.

Ķīmiķiem vai pārdevējiem ar zināmām ētiskām vai morālām bažām par konkrētām klasēm ar vēl trakākām prasībām visā pasaulē, peļņa var būt viegli 10x (ķīmiķis -> pārdevējs, nevis pārdevējs -> pircējs, ar dažām klasēm tas varētu viegli sasist 100-200x), vienmēr ir iespēja sazināties ar zināmiem "vadītājiem". šādas nišas skatuves, lai nodrošinātu izplatīšanu, kas droši izplatīsies lietotājiem, kuri zina, kā šos savienojumus lietot drošā veidā, tāpēc nav nekādu sliktu grēku, izņemot palikšanu ārpus radariem, neizpaužot publiskajos tirgos vai pat DD, ja ne mazās partijas ražošanai, lai pārbaudītu likumību un piegādātu lielāko daļu vienā darījumā.

Visbeidzot, bet ne mazāk svarīgi, ir dažas citas klases, kas oficiāli nekad nav izlaistas, bet kuru izmantošana izklaides nolūkos ir plaši apstiprināta, ar tonnām ziņojumu un dokumentu/pētījumu par pagātni, kas apstiprina drošību attiecībā uz īstermiņa/ilgtermiņa blakusparādībām. Daži calsses pat sasniedza pēdējo klīnisko izmēģinājumu stadiju, bet viena vai otra iemesla dēļ (parasti farmācijas netīrās politikas, piemēram, multinacionālā kompānija nopērk visu uzņēmumu un patentus, un kā nekad nav redzēts, jo viņu zemāks produkts ir mazāk efektīvs / nenodrošina pienācīgu ārstēšanu, bet pietiekami labs, lai saglabātu pacientiem stabilitāti ar "veselīgu" mūža lietošanu un $$$$ daudz vairāk), tāpēc šāds savienojums joprojām ir pilnīgi legāls visā pasaulē, lielākā daļa patentu ir neatkarīgi beidzies pēc 50 gadiem. Parasti šādām klasēm ir vajadzīgs prasmīgāks ķīmiķis, bet tas nav nepieciešams, tāpat nav nepieciešami dārgi prekursori. Visdrošākais variants ķīmiķiem, kuri vēlas labi nopelnīt, bet neuzņemties nevienu atsevišķu risku tikt tieši vai netieši pieķertiem un sabojāt savu karjeru / laimīgu dzīvi ar pilna laika darbu un ģimeni.