Question Nokrišņu issies 4mmc

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
52
Deals
1
Tāpēc, kad esmu Skābināšana notiek ļoti ātri, tā uzreiz kļūst ļoti bieza. Problēma ir ar sarkano slāni, kas parādās pēc. Kad tas pirmo reizi sabiezē. Tas ir krēmīgi dzeltens. Tomēr pēc dažām minūtēm augšpusē sāk parādīties sarkans slānis? Es domāju, ka man nav pietiekami daudz šķidruma, lai iestumtu tajā iestrādāto mefijas pulveri, un paskābināšana turpinās, tāpēc tas sadedzina to, kā rezultātā rodas augšējais sarkanais slānis?
Es domāju, ka tad, kad tas pirmo reizi iestumj pulveri, dodiet tam sekundi un pievienojiet 50 līdz 100 ml acetona un samaisiet to? Pirms ievietošanas saldētavā?
Padoms ir ļoti pateicīgs.

Attachments

• w5XSBnF3r1.jpg
    w5XSBnF3r1.jpg
    4.8 MB · Views: 120
  • kWjQRGplIV.jpg
    kWjQRGplIV.jpg
    2.9 MB · Views: 90

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Vai jūs acidificaction ar acetonu dilluted hci?
Es domāju, ka par sarkano krāsu ir vainojams acetons.
Izmēģiniet 37% hci (ledusaukstu) bez acetona, izmantojiet ledusaukstu dest ūdeni, kas sajaukts ar frībāzi, un sagatavojiet dest ūdens ledus kubiņus.
Skābināšanas laikā rm kļūst silts, un ar ledus gabaliņiem var samazināt temperatūru.
Vai arī izmantot ledus vannu un augšējo maisītāju, jo magnētiskais maisītājs un ledus vanna nedarbojas.
Ar pilināmo piltuvi piliniet skābi, ik pēc 2-3 sekundēm piliniet pa 1 pilienam, līdz sasniegsiet ph6 vai 5,5.
Tam vajadzētu darboties