Kopēt ielīmēt reddit ierakstu:
Esiet uzmanīgi, tas ir ļoti bīstami, un ir svarīgi izsvērt iespējas. Šeit ir viss, ko es zinu, es ceru, ka tas ir noderīgi, un pārliecinieties, ka pārbaudiet vēlreiz. Es negribētu, lai jebkāda nepareiza informācija apdraudētu kāda cita drošību.
Izmantojiet Amerikas Savienoto Valstu Pasta dienestu (USPS), nevis privātu uzņēmumu. Tā kā USPS ir valsts organizācija, lai atvērtu jūsu sūtījumu, ir nepieciešams kratīšanas orderis - privātos uzņēmumos tā nav.
Visu laiku izmantojiet cimdus un nomainiet tos pret tīriem cimdiem ar katru vakuuma blīvēšanas kārtu. Paku vakuumizlīmējiet hermētiskā maisiņā. Ar to nepietiek, lai droši izvairītos no narkotiku suņiem, tāpēc aiztaisiet to tītara maisiņā (īpaša veida maisiņā ar dezodorējošiem kristāliem). Tam virsū veiciet vēl dažas vakuumiepakojuma kārtas, varbūt pat vēl vienu tītara maisiņu, un nosūtiet atbilstoši izmēram. Pastāv dažādas idejas, kā faktiski nosūtīt, tāpēc, iespējams, vēlēsieties to izpētīt un izdomāt kaut ko, kas jums derēs.
Galvenais ir vakuumizlīmēšana un dezodorējošu maisiņu lietošana, kas patiešām notver/neitralizē jebkādu smaku. Padomājiet par smaržas, kā arī svara ierobežošanu... vienkārši mēģiniet, lai pakas un tās satura svars būtu saprātīgs.