K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 Jun 22, 2024 #1 Vai kāds var man palīdzēt? Etiķskābes anhidrīdu ir grūti iegūt, un vienkāršākais veids, kā to iegūt, ir pārāk piesārņots ar sēra hlorīdiem.
Vai kāds var man palīdzēt? Etiķskābes anhidrīdu ir grūti iegūt, un vienkāršākais veids, kā to iegūt, ir pārāk piesārņots ar sēra hlorīdiem.
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 383 Points 63 30 Jun #2 "Svina acetāts noteikti darbojas, un esmu pārliecināts, ka kalcija acetāts/fenilacetāts ir tikpat efektīvs. Dzelzs sāļi esot iedarbīgi ketonu sintēzei no jauktām karboksilskābēm. Bet patiesā atbilde ir šāda: Cauruļu krāsns" (no šī reddit ieraksta). noderīga vespiary diskusija, ja ur interesē ^_^ Upvote 0 Downvote
"Svina acetāts noteikti darbojas, un esmu pārliecināts, ka kalcija acetāts/fenilacetāts ir tikpat efektīvs. Dzelzs sāļi esot iedarbīgi ketonu sintēzei no jauktām karboksilskābēm. Bet patiesā atbilde ir šāda: Cauruļu krāsns" (no šī reddit ieraksta). noderīga vespiary diskusija, ja ur interesē ^_^