Blondyna Don't buy from me Resident Language 🇩🇪 Joined Mar 5, 2023 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 Jun 19, 2023 #1 Es meklēju tikai P2P (bez reaģentiem) fenilacetonu! Katru mēnesi man vajag no 20 līdz 50 l. Lūdzu, lai man raksta tikai nopietni cilvēki, jo līdz šim rakstīja, tikai iedomīgi rakstītāji.
Es meklēju tikai P2P (bez reaģentiem) fenilacetonu! Katru mēnesi man vajag no 20 līdz 50 l. Lūdzu, lai man raksta tikai nopietni cilvēki, jo līdz šim rakstīja, tikai iedomīgi rakstītāji.
K Katty Korner Don't buy from me New Member Joined Dec 17, 2022 Messages 75 Reaction score 10 Points 8 20 Jun #2 Šaubos, vai kāds šeit jums ar to palīdzēs... p2p ir stingri aizliegts... savukārt glikti nav. Jums nav iespēju pārvērst glicidātus ketonos, bet jūs varat ražot amīnu? Blondyna Don't buy from me Resident Language 🇩🇪 Joined Mar 5, 2023 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 By Blondyna 20 Jun #3 Aha, tiešām "nelegāli"? Tāds gudrs cilvēks tu mirdzi kā zvaigzne Ziemassvētkos. C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 20 Jun #4 Sakiet, lūdzu, kurā attīstītajā valstī p2p ir legāli pasūtīt? Un pasūtot jūsu summas netiks pārtvertas policijas un izvirzītas apsūdzības..... Upvote 0 Downvote
Šaubos, vai kāds šeit jums ar to palīdzēs... p2p ir stingri aizliegts... savukārt glikti nav. Jums nav iespēju pārvērst glicidātus ketonos, bet jūs varat ražot amīnu?
Blondyna Don't buy from me Resident Language 🇩🇪 Joined Mar 5, 2023 Messages 16 Reaction score 6 Points 3 By Blondyna 20 Jun #3 Aha, tiešām "nelegāli"? Tāds gudrs cilvēks tu mirdzi kā zvaigzne Ziemassvētkos. C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 20 Jun #4 Sakiet, lūdzu, kurā attīstītajā valstī p2p ir legāli pasūtīt? Un pasūtot jūsu summas netiks pārtvertas policijas un izvirzītas apsūdzības.....
C CryoThio Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Apr 7, 2023 Messages 200 Reaction score 67 Points 28 By CryoThio 20 Jun #4 Sakiet, lūdzu, kurā attīstītajā valstī p2p ir legāli pasūtīt? Un pasūtot jūsu summas netiks pārtvertas policijas un izvirzītas apsūdzības.....
Sakiet, lūdzu, kurā attīstītajā valstī p2p ir legāli pasūtīt? Un pasūtot jūsu summas netiks pārtvertas policijas un izvirzītas apsūdzības.....
R Robertos Don't buy from me Resident Joined Jun 16, 2023 Messages 26 Reaction score 10 Points 3 Deals 5 22 Jun #5 Sveiki , man ir tas, kas jums nepieciešams, Jūs varat apskatīt manu sarakstu vai nosūtīt man PM Upvote 0 Downvote