Question Partijas reaktoru pasūtīšana tiešsaistē

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Es plānoju iegādāties 100 l partijas reaktoru tiešsaistē.

Internetā ar tor pārlūkprogrammu esmu meklējis tīmekļa vietnes, kurās tiek piedāvāti sērijveida reaktori, un ir atrasts daudz reaktoru ar mums piemērotu mērķi. Tie parasti ir uzskaitīti Ķīnas vairumtirdzniecības tīmekļa vietnēs.

Esmu izlasījis dažus citus ar šo jautājumu saistītus ierakstus šajā forumā un uzzināju sekojošo:

Pasūtiet reaktoru uz īpašumu attālā vietā, kas atrodas tālu no īpašuma, kurā gatavojaties veikt sintēzi. Pārskenējiet tvertni, vai tajā nav izsekošanas ierīču. Šajā nomaļajā teritorijā (mēs esam izvēlējušies vietu lauku apvidus vidū, kur burtiski neviena nav) būs izvietoti arī manas komandas locekļi, tāpēc, ja šajā teritorijā būs kādi tiesībaizsardzības iestāžu darbinieki, kas veiks mūsu novērošanu, kamēr mēs apstrādāsim šo produktu un pārvietosim to uz sintēzes vietu, mēs to pamanīsim. Mums pašiem pieder arī drons, lai mēs varētu redzēt visu teritoriju no putna lidojuma, lai pārliecinātos, ka neviens mūs neseko.

Vai šie ķīniešu reaktori ir labi?

Vai mūsu opsec ir pietiekami labs, lai droši strādātu ar reaktoru Eiropā? (precīzāk, Vācijā)

Vai šādu reaktoru turēšana bez iemesla ir likumīga?

Paldies visiem laipnajiem cilvēkiem, kas mūs šajā jautājumā ievirza.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Mēs mēdzām spēlēt šo kaķi un peli ar amerikāņiem un viņu robežsardzi, kad mēģinājām caur vienu ostu izlaist preses mašīnas vairākos numuros. Tagad šī spēle ir bezgalīgi sarežģītāka, jo tehnoloģijas ir attīstījušās un visai ES ir smiltis pīšļos par reaktoriem. Ja tev ir nauda, sadraudzējies ar kādu uzņēmumu, kas pieņem pasūtījuma pasūtījumus stikla pūtējiem, lēnām strādā vai nu personīgi (šo ceļu es izvēlētos), vai tiešsaistē (tas ir daudz apšaubāmāk, jo viņi var vienkārši pārsūtīt pieprasījumu fbi, un tu nākamajā dienā tupi un klepojies), lai viņi tev izgatavotu reaktoru.

Tāpat es iedomājos, ka jūs par reaktoru lasījāt šajā forumā rakstīto, redzējāt dažas bildes, varbūt kādu izsoli par vienu, bet, ja jūs sagaidāt, ka kāds jums to pārdos... fucking uzzināt, kas īsti ir reaktors, kā jūs veicat tā apkopi, kādas detaļas nolietojas visātrāk, kādi ir jūsu ierobežojumi tā dēļ un ko tas ļauj jums darīt, kādas specifikācijas jūs vēlaties savam sintezatoram (šādi lieli reaktori parasti tiek pasūtīti vienam konkrētam sintezatoram un ir pievienotas pielāgotas lietas), pārdevējs sagaida, ka jūs to visu zināt. Brīdī, kad jūs pajautāsiet kaut ko tik muļķīgu kā tas, kā jūs pieslēgsiet ūdeni reaktoram, varat būt velnišķīgi droši, ka viņi par jums ziņos vai mēģinās jūs izmantot.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Vienkārši iegādājieties. Paņemiet to un pārbaudiet, vai nav GPS, ja esat paranoisks. Mani cilvēki pasūtīja reaktorus no Ķīnas, un tie ieradās. Bet viņi nepārbaudīja, vai ir GPS.
Arī paņemiet to ar automašīnu, kuru nevar izsekot līdz jums, un pasūtot izmantojiet jaunu tālruņa numuru, lai sazinātos ar kurjeru, kas to atvedīs.
Vislabāk to pasūtīt kādā nejaušā ielā un vienkārši gaidīt tur dienā, kad viņi dosies to piegādāt.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Vai esat veiksmīgi pasūtījis sērijveida reaktoru? vai jūs sniedzat padomu no pirmās rokas pieredzes?

Lielajās pilsētās nav nozīmes, kādu automašīnu jūs izmantojat. Policisti no īpašas nodaļas tiks norīkoti jūsu lietai, un viņi var sekot jums ar ielas kameru lielpilsētās vai sekot jums līdzi, izmantojot slepenas automašīnas. Šīs narkotiku kontrabandas apkarošanas nodaļas ir apmācītas sekot savam mērķim ar vairākām automašīnām (viena atkāpjas, otra pievienojas, lai sekotu jums), tagad viņi izmanto dronus, un sērijveida reaktorā ir bezgalīgi daudz vietu, kur paslēpt kaut ko tik mazu kā gps raidītājs (piemēram, izurbt daļu teflona un ielīmēt to tur vai tērauda rāmī, tas ir mazāks nekā AAA baterija). Jo tuvāk robežai ar Meksiku, jo izsmalcinātāki un jo lielāka iespēja, ka jau no paša sākuma sadarbosies ar DEA, jo viņi vajā karteļu mērķus.

Automātu pasūtīšana nav tik vienkārša kā to paņemšana, izjaukšana un transportēšana uz drošu vietu. Pēdējo pāris gadu laikā novērošanas operācijas ir kļuvušas eksponenciāli sarežģītākas. Ja esi tik drosmīgs, tad izkurini, nopērc reaktoru un pats to uzzināsi.

SJO vienīgais variants, kam būtu jēga, ir izveidot kontu ar uzņēmumu, kas var to izgatavot, un pēc kāda laika veikt pasūtījumu, labi attaisnojoties, kāpēc jums tas ir vajadzīgs, vai arī izveidot biznesa fronti, kurā jūs izmantotu sērijveida reaktoru, lai jūs varētu to iegādāties tieši un pēc kāda laika pārvietot no piegādes vietas.

Ja jums ir legāla uzņēmējdarbības fronte, tas ir tikpat vienkārši, kā iegādāties iekārtu tieši un pēc kāda laika pārvietot to un norakstīt to no inventāra kā pilnīgu zaudējumu (uz tās nokrita klavieres, sūdi salūza, neatgūstams). Tas ir vienkāršākais un vismazāk sarežģītais veids.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
arī LOL @ "pasūtīt to uz kādu nejaušu ielu". Jā, ķīmisko reakciju trauks, kas tiek pasūtīts uz kādu pamestu ielu, pilnīgi neradīs nekādas aizdomas. Tas pats ar "jaunu automašīnu un jaunu tālruņa numuru", jo tam būs nozīme, kad policija jūs apturēs, kamēr jūs kraut sērijveida reaktoru uz sava pikapa, un lūgs jums uzrādīt personas apliecību. Jaunais tālruņa numurs viņus pilnībā mulsinās!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Kā teica @Loki12, "pasūtīt to uz kādu nejaušu ielu" noteikti nav laba ideja. Mūsu plāns ir pasūtīt to uz "vietu lauku vidū, kur neviena nav", jo vienam no mūsu korespondentiem tur ir īpašums. Tā nav pamesta iela, kas radītu aizdomas.

Ja tiks veikta slepena operācija, tad mēs to uzreiz pamanīsim, jo tas notiks lauku teritorijā, kur apkārt tiešām neviena nav. Tāpēc jūsu aprakstītais risks par to, ka mūs varētu izsekot, izmantojot videonovērošanu pilsētas vidū, ir izšķīries. Mēs arī teicām, ka mums pašiem ir drons, tāpēc mēs varēsim redzēt katru transportlīdzekli, kas atrodas šajā teritorijā, un visu, kas notiek šajā teritorijā. Ja kāds būs gatavs mūs sekot, mēs to pamanīsim.

Manuprāt, es uzskatu, ka šis ir visdrošākais veids, kā pasūtīt reaktoru. Labojiet mani, ja es kļūdos, bet vienīgais uzlabojums, kas man pagaidām nāk prātā, ir iegādāties vēl vienu dronu un likt tam pārbaudīt, vai debesīs nav policijas drona, kamēr otram dronam ir skats no putna lidojuma uz visu teritoriju.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Jums īpaši nepieciešams stikla reaktors? Jūs esat no Vācijas, es iegādājos daudz tērauda trauku no "kleinanzeigen" un ļāvu savam tērauda/metināšanas meistaram veikt pielāgojumus, tādā veidā jūs neesat ierobežots ar 100/200 l tilpumu kā stikla reaktori.