Question nepieciešama palīdzība

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
ļaudis, kā ir iespējams, ka lsd netiek noķerts uz robežas vai personīgi izbraucot no valsts robežas ar lsd, piemēram, ja es ielīmēju abpusēju papīru vienā maka acī un starp tām ieliku lsd, kāds būs rezultāts, un vai lsd ir Decentīgi nosakāms kā citas narkotikas ?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Lai gan suņus VAR apmācīt atrast LSD, izredzes sastapt tādu suni ir minimālas.
Tamponu testi, kas ir lidostās, arī to var noteikt, bet tā ir papildu iespēja, iegādājoties iekārtu, vairums ir bāzes modeļi, kas nosaka populārākās narkotikas.

Pharmacist487

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Pēc manām domām, tas ir atkarīgs no aģentūras vai nosūtīšanas pakalpojumu u izmantošanas. Jo daži sūta pakas kā prioritāros sūtījumus Whig vai nav iemesla, kāpēc tās var tikt viltotas. Daži izmanto tādas metodes kā dzimšanas dienas kartītes nosūtīšana, jo tā ir ļoti viegla.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
kā to var atrast, pateicoties suņiem, jo lsd nav smaržas? vai varat paskaidrot? lietas, kas tiek sūtītas uz mūsu valsti kā vēstules, nevis kā krava, parasti netiek atvērtas. jo vēstulē var notikt personiskas privātas lietas, parasti tiek sūtīti papīri, ja es ielieku lsd starp papīriem un vēstulē nav nekādas tūskas, es nedomāju, ka būs problēma, ko jūs domājat, puiši?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Jā, es varu. visām vielām ir tvaika spiediens, neatkarīgi no tā, vai tām ir smarža vai nav. tas nozīmē, ka gaisā, kā parasti, lido mazas daļiņas. suņa deguns uztvers vienu no tām daļiņām un sāks HEEY WAIT A MINUTE un dos signālu.
Protams, vairumā gadījumu pozitīvu suņa signālu izsauc vedējs ar kādu diskrētu signālu vai vārdu secību: labs puika, labs puika, kas pateikts divas reizes vai kaut ko tamlīdzīgu, izraisot suņa trauksmi un dodot vadītājam iemeslu jūs pilnībā pārmeklēt.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Uzlieciet to uz gumijlācīšiem un atkal aizzīmogojiet iepakojumu tā, it kā tas nekad nebūtu atvērts :) Paldies vēlāk! Šādu veidu izmanto daudzi psihonauti, lai nogādātu lsd no ES uz Āziju, kas ir ļoti riskants ceļš.

Pārliecinieties, ka izmantojat pavisam jaunus cimdus (nitrila, jo arī caur tiem DNS nenokļūs), lai iepakojumu aizzīmogotu un uz maisiņa ārpuses nepaliktu LSD pēdas.

Vislabāk būtu iegādāties gumijas lācīšu iepakojumu, ko precīzā izmērā var dabūt lidostā, no kuras ceļojat, lai pēc ierašanās galamērķa valstī izskatītos kā kārtējais tūrists, kas beznodokļu zonā iegādājies saldumus.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
es sapratu, ko jūs teicāt, bet ir problēma, process, kad tiek paņemta un ievietota želejas konfekšu kastīte, ir pirms lidostas, tātad paketei ir jāiziet caur rentgenu. es runāju par pirms rentgena problēmu, vai tas nepiesaistītu uzmanību rentgena tranzīta laikā, ja kāds pirms starptautiska ceļojuma līdzi ņemtu želejas konfekšu paciņu? arī, ko jūs teiktu par lsd ievešanu vēstulē no citas valsts? Esmu atvērts jaunām idejām, piemēram, par lsd.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ar to es gribēju teikt, ka gumijas maisiņš jāsagatavo mājās un jānogādā līdz pat galamērķa valstij.
Es pazinu cilvēkus, kas to darīja ar ļoti augsta riska valstīm, un viņi pat neizmantoja propper gumijlodes maisiņus, viņi izmantoja vienkārši plastmasas maisiņus.

Es domāju, ka arī vēstule varētu noderēt.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
jūs runājat par LSD injicēšanu mazajiem lācīšiem? tas ir gudri.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Jā, tātad viens gumijlācītis ir viens ceļojums.

Viņi noteikti nepārbaudīs jūsu gumijlēcas :D :D