Vai tur neaug Papivar somniferum? Ar to var darīt 100 lietas. Ekstrahēt to atdalīt, aizstāt ar to katru lietu no visvienkāršākā ķīmijas 101 līdz pat molekulām, kas ir spēcīgas 10 mg. Es domāju, ka tur aug vairākas salvijas sugas, no kurām var iegūt spēcīgas meditācijas tipa zāles (delirientus). Es apskatīju pāris etnobotānikas saites. Tās nepiedāvāja nekādu ķīmisko analītiķi, tāpēc es nevaru autoritatīvi runāt par tur augošajām narkotikām. Aprunājieties ar kādu vecāko vai kādu cilvēku, kas pārzina augu izmantošanu medicīnā. Sāpju remdinošie, nomierinošie, stimulējošie, halucinogēnie līdzekļi... Pierakstiet nosaukumus. Noskaidrosim, vai varam identificēt augus un līdz ar to arī tajos esošās ķīmiskās vielas. Lotosa ziedi, zāles, krūmi, Daudzu veidu augos ir narkotikas, un, aizstājot dažas molekulas, var iegūt spēcīgākas narkotikas. Varbūt Cathulus edulis? Uzraksti arī indīgo augu nosaukumus. Dažreiz indes ir zāles, bet dažreiz zāles ir indes. Viss ir atkarīgs no devas ( vai molekulu izkārtojuma ).