- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 82
Labi, es esmu mēģinājis šo sintēzi, iv vienreiz neizdevās, un es domāju, ka zinu, ko es darīju nepareizi, bet vai kāds to ir veiksmīgi veicis? Tagad man ir piekļuve TLC, tāpēc es varētu labāk redzēt, kas notiek, un vai tas patiešām reducējas līdz vienai vielai.....
Es neredzu, kā tas varētu atšķirties no citiem triptamīna aukstās reduktīvās aminācijas veidiem, lai gan..... Stehiometrija viss darbojas... cik es redzu... es noteikti neesmu meistars - vai gandrīz pat amatieris!
Es pierakstu visu, ko daru, un es zinu, ka mani reaģenti ir labi, tāpēc, ja tas ir vienkārši gadījums, kad neviens to nav mēģinājis, jo nevēlas DET, tad es turpināšu mēģināt, bet, ja kāds to ir darījis, norādiet man pareizo virzienu?
Neesmu pārliecināts, ka pagājušajā reizē turēju to pietiekami aukstu.....
Es neredzu, kā tas varētu atšķirties no citiem triptamīna aukstās reduktīvās aminācijas veidiem, lai gan..... Stehiometrija viss darbojas... cik es redzu... es noteikti neesmu meistars - vai gandrīz pat amatieris!
Es pierakstu visu, ko daru, un es zinu, ka mani reaģenti ir labi, tāpēc, ja tas ir vienkārši gadījums, kad neviens to nav mēģinājis, jo nevēlas DET, tad es turpināšu mēģināt, bet, ja kāds to ir darījis, norādiet man pareizo virzienu?
Neesmu pārliecināts, ka pagājušajā reizē turēju to pietiekami aukstu.....