Mani kratīšanas un cepšanas eksperimenti

marges

Don't buy from me
Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Sveiki visi, es rakstu no Turcijas, es ierados bez Breaking Bad skatīšanās 😁 Esmu sekojusi forumam jau ilgu laiku. Jo vairāk to aplūko, jo sarežģītāks tas kļūst. Es cenšos saprast un ražot, pielietojot to praksē. Es saprotu, jo mēģinu 😁
Šodien mēģināju pagatavot kokteiļus un cepumus no sastāvdaļām, kas man bija līdzi, domāju, ka man bija pozitīvi rezultāti. Sastāvdaļas, ko es izmantoju
--------------------------------
Mans drošības aprīkojums
-latex cimdi
-gāzes maska, ko izmanto ugunsgrēkā
-degumizturīgas bikses un mēteli
-------------------------------------------------------
-amonija nitrāta mēslošanas līdzeklis balts pulveris
-1 sausās zāles pret saaukstēšanos
- Kempinga degvielas vietā es izmantoju metilspirtu un etilspirtu, kas man bija pa rokai.
-litija metāls
-šis
- drenāžas tīrīšanas līdzekļa pulveris

Pēc visu materiālu savākšanas kopā reakcija sākās ļoti vēlu, bet tā nebija tāda, kā redzēju video, bija neliels karstums.
Es ik pa laikam pievienoju drenāžas tīrīšanas līdzekli un turpināju, pievienojot nedaudz ūdens. Es to ik pa laikam kratīju vienu dienu. Tad es to filtrēju caur kafijas filtru. Radās caurspīdīgs dzeltens šķidrums. Tad es iebēru nātrija sāli un skābi spilventiņā un uzstādīju mehānismu ar šļūteni. Kad šķidrumam piedevu gāzi, parādījās viegli dūmi un nebija sniega. Es nezaudēju cerības, kad apakšā ieraudzīju dažus kristālus. Pēc šķidruma filtrēšanas 3 reizes atsevišķi izžāvēju filtrus un šķidrumu.
- Daļu šķidruma filtrā izmazgāju ar acetonu, atlikušais tīrais baltais pulveris palika filtrā, un to žāvēju atsevišķi.
- Es ieliku šķidrumu paplātē, neizmazgājot to ar acetonu, un žāvēju to atsevišķi, un nākamajā dienā parādījās balts pulveris.
-Es izmazgāju gāzēto šķidrumu ar acetonu un izžāvēju to uz atsevišķa filtra, bet kristāli pazuda.

Šobrīd man ir balta pulvera slānis paplātē un balts pulveris filtrā, ko izmazgāju ar acetonu. Tagad izpētīšu, kā to kristalizēt vienkāršā veidā mājās. Par notikumu attīstību atkal rakstīšu šeit.

Turklāt es nopirku tirgū riteņu loku tīrīšanas aerosolu un pamēģināšu to izmantot starta šķidruma vietā. Nez kāpēc tas nesnieg, kad es dodu gāzi.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,106
Deals
1
Es pieļauju, ka tajā ir ūdens. Ja jums izdevās protonizēt ķīmisko vielu, kad tā ir hcl, mitmpredipitē no nepolāra šķīdinātāja, bet tā ir ļoti labi šķīstoša ūdenī un vienkārši nonāk ūdenī, nevis nogulsnējas.