Question Metakvalons - kvaalūdi

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Vai kādam ir kāda cita informācija, izņemot sintēzi, par kvaalūdu? Es dzirdēju daudz pozitīvu vibrāciju par to, bet ne daudz interms piekļuves.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43

MediocreMan

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Esmu informēts par sintēzi, tikai biju pārsteigts, ka vienā vietā var atrast piekļuvi tik daudzām zālēm, bet nav norādes uz Ludes. Esmu redzējis dažas retākas ķimikālijas, varbūt nav naudas? Tikai ziņkārīgs.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Esmu izgatavojis kvaaludes no izatoanhidrīda un O-toluidīna ar acetil acetonu. Erovīdā norādītais iznākums ir 80 %. Man sanāca ne vairāk kā 30 %, tātad, ievērojot procedūrā norādītos daudzumus, gala iznākums bija aptuveni ~ 4 g. Reaģenti lielākoties ir ļoti lēti, bet, kad devas ir daži simti miligramu, kļūst diezgan grūti izgatavot daudz devu. Tāpēc cena lielākajai daļai parasti ir nepamatota. Es varētu tos pārdot šeit, ja pietiekami daudz cilvēku būtu ieinteresēti un būtu gatavi maksāt cenu.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Daudzi cilvēki, kuri nekad nav izmēģinājuši MQ, to vēlas tikai tāpēc, ka, nezinot, kāds neticams svētais grāls ir šis savienojums, ja tas ir pareizi izgatavots, lai kāds HCL no Freebase. Vai arī viņi MANE, ka ir to izmēģinājuši, viens no tiem junk stuff, vai nu pārāk vājš, vai toksisks, vai mutagēns, vai izraisot krampjus - tas ir daudz analogu, kas izgāzās. Un tas, kas darbojas, a) spēlējas ar savu veselību, lai iegūtu gēnu mutāciju vai beigtu ar intoksikāciju, b) tas iedarbojas spēcīgi, lietojot tikai 1/6 no nepieciešamās MQ devas. Bet tā nebūt nav nirvāna, ko sniedz īstais, oriģinālais.

Ražošanas izmaksas, ja tas tiek darīts pareizi, ir aptuveni 12-17 usd/g. Parasti to pārdod par 90 usd/g, lielākos daudzumos varbūt līdz 60. Bet ir veci frīki, kas to izbaudīja, kad tā vēl bija pieejama aptiekās, - kuri labprāt maksā pat 120-150 usd/g.

idlewild

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
43
Es patiešām augstu vērtēju informatīvos ziņojumus. Tas vienmēr ir bijis manā sarakstā, bet esmu bijis noguris, jo neesmu atradis cienījamas partijas un nav daudzsološa analoga.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Tēvocis noteikti ir taisnība ;) Es gribu teikt, ka ar 300 mg jūs vispirms izjūtat baudu muskuļu izkusšanu, kas pāriet pilnīgi relaksētā stāvoklī, pēc 30-45 minūtēm sākas otrais posms, 10 minūtes jūs varat justies miegaini un nedaudz reibonis, bet bažas tiek izskalotas no orgasmiski silta ķermeņa izplatīšanās, kā labākā no opioīdu svētlaimes. Bet bez kaitinošas kņudināšanas. Kad uzskatāt, ka labāk jau nevar būt, pēc 60-70 minūtēm sākas pēdējais posms, papildinot jūsu lieliski fizisko labsajūtu, ļoti noskaņota, maiga eiforija - omulīga stimulācija noslēdz loku, sasniedzot vēlamāko stāvokli, kādu var piedāvāt narkotikas (ja vien jūs nemeklējat psy/dissos efektu, protams). Pēc aptuveni 3 stundām, pavadot laiku nirvānā, bet ar ļoti skaidru, izklaidīgu prātu - bez pamošanās citā telpā, kā tas viegli notiek ar benzoblastiem vai spēcīgiem opioīdiem, jūs varat doties gulēt un gulēt vislabāko miegu, kādu vien atceraties, pamosties svaigs un pilnībā apmierināts no pieredzētā.

Visticamāk, tēvocis varētu stāstīt stāstus par kaut ko tādu, kas pat pārspēj MQ debesu pieredzi, vēl vienu klasi, kas vairs nekur nav sastopama, izņemot kādu gandrīz nulles pakāpes izklaidējošu lietošanu, - pievienojot MQ's pieredzi, papildus ieslēgtas pirmās 20 minūtes, kas sniedz eiforijas un stimulācijas smaili kā labākais kokaīns un tīrākais amfetamīns kopā, - pirms pāriet pārējās 3 iepriekš aprakstītajās fāzēs.

Pašlaik esmu ļoti aizņemts IRL, bet labprāt parunātu vairāk par šādām tēmām - ideāli būtu privātā grupā?

Visiem pārējiem lasītājiem, kas apsver MQ analogus: darīt, lai ko, bet turēties prom no NMQ, tas tiešām varētu dot jums bezmaksas vēzi (ne, ka tas noteikti notiks, mēģinot to vienu, bet tomēr, starp toksicitāti un nezināmu "cik daudz ir pārāk daudz, lai iegūtu mutagēnu efektu", izņemot to, ka nav kā īsta MQ - nav riska vērts uzņemties. MMQ ar > 40-50mg izraisīs krampjus, es arī neiesaku šādu pieredzi. Un, ja atradīsiet kādu, kas apgalvo, ka jums ir īsts, un jūs pirksiet, savas drošības labad sūtiet to laboratoriskai pārbaudei. Lūdzu, palieciet drošībā, šādi savienojumi skaistums var būt letāls vairāku dažādu iemeslu dēļ, un tie nav jāuzskata par "RC" no citām labi zināmām klasēm.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Jums ir pilnīga taisnība attiecībā uz analogiem. Esmu izgatavojis un izmēģinājis mebrokvalonu un meklokvalonu, un tie nav nekas līdzīgs īstajam. Man bija pārāk bail izmēģināt citus analogus, jo pastāv liela krampju lēkmju iespēja. Es nekādā gadījumā neiesaku analogus. Ir daudz labākas zāles. Īstais metakvalons ir labs, bet, manuprāt, tas ir pārspīlēts. Manuprāt, daudzi cilvēki to romantizē tikai tāpēc, ka tas ir retums, un tāpēc, ka viņi, visticamāk, nav to lietojuši vairāk nekā 30 gadus. Varbūt tā ir tikai man, jo man nepatīk nomierinošie līdzekļi.

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38

Tas, protams, vienmēr ir subjektīvi, ja esat tikai par spēcīgiem stimulatoriem, disos vai psi, droši vien nav kaut kas tāds, kas jūs tik ļoti piesaista. Bet jebkuram politoksikam, kuram patīk gan augšup, gan lejup, gan psiholoģiskais un fiziskais efekts, ko tas dod, to ir ļoti grūti nepatikt, bet es saprotu jūsu viedokli.

@MadHatter
Vai jūs zināt par šādiem pētījumiem?

"Šajā pētījumā 67 analogu skrīningā piecos aß2?2S GABAAR apakštipos mēs identificējām jaunu metakvalona analogu - 2-fenil-3-(p-tolyl)quinazolin-4(3H)-onu (PPTQ)".

"Tādējādi analogs 2,3-difenil-hinazolīn-4(3H)-ons (PPQ) uzrādīja 40-120 reižu lielāku modulācijas potenci salīdzinājumā ar MTQ, izmantojot a1,2,3,3,4,5ß2?2S GABAAR, uz fluorescenci balstītā FLIPR membrānas potenciāla zilā (FMP) testā."

"Visbeidzot, tika pierādīts, ka PPTQ vieta ir alosteriski saistīta ar vietām, uz kurām mērķē neirosteroīdi un barbiturāti, bet ne ar augstas afinitātes benzodiazepīna vietu a1ß2?2S receptorā. Noslēgumā var secināt, ka ļoti spēcīga, biopieejama GABAAR ago-PAM izstrāde, smalki modificējot metakvalona skeletonu, pierāda, ka šī pagātnē bēdīgi slavenā medikamenta atvasināšana var novest pie modulatoriem ar atšķirīgām funkcionālajām īpašībām pie receptoriem."

Last edited:

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Informācija par erowid un dažādiem citiem, kas atrodami reddit un citās ķīmijas kopienās, varētu būt ok ļoti prasmīgiem ķīmiķiem, bet nav pietiekami detalizēta, un vēl ar dažiem mainīgajiem lielumiem (pamatojoties uz izvēlētajiem prekursoriem), izmaksām un neizteiktām lietām, kas varētu padarīt dzīvi daudz vieglāku, ļaujot viduvējam ķīmiķim sasniegt lielisku sintēzi ar augstu iznākumu. Un mazāk problēmu ar attīrīšanu - citādi galaprodukta galaprodukta galaprodukta iegūšana ar urīnpūšļa vēzi nav īsti mērķis, mēģinot radīt vienu no patīkamākajām farmakoloģijas ķīmiskajām vielām, kas ir senatnīgāka.

Vienīgā vieta pasaulē, kur tas joprojām ir farmācijas produkts, ir Dienvidāfrika, bet ISO/kvalitātes kontrole ir tik vāja, ka tabletes blisteros satur O-toulidīnu, un tas ir viens no daudzajiem iemesliem, kādēļ cilvēki, kas ļaunprātīgi to lieto, beidzas ar šo slimību. Viens no retajiem gadījumiem pasaulē, kad nelegāla sintēze būtu labāka par farmaceitisku produktu.

Man ir piekļuve nepublicētai informācijai, kas man atstāta no 3 dažādiem ļoti prasmīgiem ķīmiķiem, kuri izgatavoja vairākas MQ partijas (un es varēju apstiprināt tā tīrību, divas reizes nosūtīja uz laboratorijas pārbaudi) - par nekontrolēto prekursoru atgūšanu, netērējot laiku ar papildu soļiem, ļoti detalizēts nepublicētu vai nepilnīgu alternatīvo sintēzes ceļu apraksts, kā arī informācija par vienkāršu/efektīvu attīrīšanas procesu.

Man nav ķīmijas izglītības, tāpēc mana izpratne par šo mantojumu ir ierobežota. Redzēta MQ "atgriešanās" tendence, lai gan pagaidām tikai redzams kā sagriezts citās ķimikālijās (wtf, kāpēc - un nē, nerunāju par NMQ vai MMQ, ko pārdod no ķīniešiem) un nav uz publiskās skatuves (varbūt labāk tā? Es varu iztēloties benzo narkomānus, kas dabū kādu tikai tāpēc, ka tā reputācija, vai pusaudžus, kas noskatījušies Volstrītas vilku (Wolf of Wallstreet) netfliksā - un domā, ka sliktākajā gadījumā, ja viņi ieņems vēl kādu bumbas gabalu, vienkārši aizmigs vai ies benzo blastā - mēs visi zinām, ka tā droši vien nebeigsies, tā vietā ar mūžīgo miegu) - es nejūtos gatavs dalīties ar informāciju šajā publiskajā ierakstā - bet ieinteresētie ķīmiķi, kuri vēlas iegūt tā sintēzi, ja vien tas ir personīgai lietošanai vai tikai dalīties ar dažiem indivīdiem, kuri zina, ko viņi dara - kā arī daži prekursori, kurus es varu dot bez maksas (atkarībā no jūsu valsts) - var rakstīt man.

PS: Man nav zinātniskā izglītība, bet es neesmu pilnīgi stulbs - jebkura ar LE saistīta persona, kurai vajadzētu iet darīt labākas lietas, piemēram, medīt teroristus vai pedofilus, nevis tērēt laiku šeit, vai jebkurš nejaušs wannabe clueless ķīmiķis, kas vienkārši vēlas prekursori par brīvu - tad netērējiet taustiņus no tastatūras mēģina sazināties ar mani. :)

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Dienvidāfrikā pārdodamais materiāls lielākoties ir izgatavots slepenās laboratorijās. Arī sintēze ir ļoti vienkārša. Jūs varat iegādāties visus prekursorus (ja tie ir nelielos daudzumos), un jūsu durvis neaizlauzīs specvienība. Pat ja jūs nevarat iegūt o-toluidīnu, jūs varat iegūt acetil-o-toluidīnu, kas nemaz netiek uzraudzīts. (ciktāl man zināms) Vienkāršs reflukss HCl šķīdumā ļaus iegūt toluidīnu, un nedariet to ar antanrilskābi. Ja pasūtīsiet pietiekami daudz, apsolu, jūs apmeklēs federālie dienesti.

View previous replies…

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Vai jūs domājat refluksu ar GA skābi un 98% sērskābi? - varbūt tas ir tieši antranilskābes jautājums, kas rada daudz problēmu vidusmēra ķīmiķiem, kuri mēģina veikt MQ? Ir 2 citi veidi, ko esmu dokumentējis, kā izkalt skābi ar vienu soli no citiem nekontrolējamiem prekursoriem, neesmu pārliecināts par ražību, kas ir grūta.
Mana spēcīga interese par šo savienojumu -vairāk nekā atpūtas nolūkos (godīgi man tas ir labāks nekā vairāki opioīdi, tostarp fentaloģi un zenes mēģinājis līdz šim) - tas ir izdzīvošanai - sakarā ar īpašu miega / sapņi slimība.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
nē Es vienkārši domāju deacetilēt acetil-o-toluidīnu, lai iegūtu o-toluidīnu. Tas ir dārgāk, bet ir jāstrādā ar to, ko var iegūt. Es tikai domāju to, lai iegūtu prekursorus, nevis lai to darītu "vienā katlā". Es ieteiktu meklēt reālu palīdzību, ja jums ir medicīniska problēma, bet es nevaru jums pateikt, kā dzīvot savu dzīvi. Tā ir jūsu dzīve, un dzīvojiet to tā, kā jūs uzskatāt par piemērotu. Palieciet drošībā un lai Dievs jūs svētī💚

middlemaneu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
38
Paldies par atbildi. O-tulidīns patiesībā ir ļoti lēts un nav tik grūti pieejams, vismaz ES. Es meklēju reālu palīdzību un izgāju cauri neskaitāmiem ārstiem, un man izrakstīja vairāk nekā 120 medikamentus - bet nekas līdz šim nedarbojās, izņemot tos, kurus es minēju :/ Es jums nosūtīju PM, lai sīkāk izskaidrotu medicīnisko vēsturi, ko es nevēlos publicēt publiski. ja jums ir vēl kāds padoms, nekautrējieties atbildēt uz manu PM.
Visu to labāko,