Informācija par erowid un dažādiem citiem, kas atrodami reddit un citās ķīmijas kopienās, varētu būt ok ļoti prasmīgiem ķīmiķiem, bet nav pietiekami detalizēta, un vēl ar dažiem mainīgajiem lielumiem (pamatojoties uz izvēlētajiem prekursoriem), izmaksām un neizteiktām lietām, kas varētu padarīt dzīvi daudz vieglāku, ļaujot viduvējam ķīmiķim sasniegt lielisku sintēzi ar augstu iznākumu. Un mazāk problēmu ar attīrīšanu - citādi galaprodukta galaprodukta galaprodukta iegūšana ar urīnpūšļa vēzi nav īsti mērķis, mēģinot radīt vienu no patīkamākajām farmakoloģijas ķīmiskajām vielām, kas ir senatnīgāka.
Vienīgā vieta pasaulē, kur tas joprojām ir farmācijas produkts, ir Dienvidāfrika, bet ISO/kvalitātes kontrole ir tik vāja, ka tabletes blisteros satur O-toulidīnu, un tas ir viens no daudzajiem iemesliem, kādēļ cilvēki, kas ļaunprātīgi to lieto, beidzas ar šo slimību. Viens no retajiem gadījumiem pasaulē, kad nelegāla sintēze būtu labāka par farmaceitisku produktu.
Man ir piekļuve nepublicētai informācijai, kas man atstāta no 3 dažādiem ļoti prasmīgiem ķīmiķiem, kuri izgatavoja vairākas MQ partijas (un es varēju apstiprināt tā tīrību, divas reizes nosūtīja uz laboratorijas pārbaudi) - par nekontrolēto prekursoru atgūšanu, netērējot laiku ar papildu soļiem, ļoti detalizēts nepublicētu vai nepilnīgu alternatīvo sintēzes ceļu apraksts, kā arī informācija par vienkāršu/efektīvu attīrīšanas procesu.
Man nav ķīmijas izglītības, tāpēc mana izpratne par šo mantojumu ir ierobežota. Redzēta MQ "atgriešanās" tendence, lai gan pagaidām tikai redzams kā sagriezts citās ķimikālijās (wtf, kāpēc - un nē, nerunāju par NMQ vai MMQ, ko pārdod no ķīniešiem) un nav uz publiskās skatuves (varbūt labāk tā? Es varu iztēloties benzo narkomānus, kas dabū kādu tikai tāpēc, ka tā reputācija, vai pusaudžus, kas noskatījušies Volstrītas vilku (Wolf of Wallstreet) netfliksā - un domā, ka sliktākajā gadījumā, ja viņi ieņems vēl kādu bumbas gabalu, vienkārši aizmigs vai ies benzo blastā - mēs visi zinām, ka tā droši vien nebeigsies, tā vietā ar mūžīgo miegu) - es nejūtos gatavs dalīties ar informāciju šajā publiskajā ierakstā - bet ieinteresētie ķīmiķi, kuri vēlas iegūt tā sintēzi, ja vien tas ir personīgai lietošanai vai tikai dalīties ar dažiem indivīdiem, kuri zina, ko viņi dara - kā arī daži prekursori, kurus es varu dot bez maksas (atkarībā no jūsu valsts) - var rakstīt man.
PS: Man nav zinātniskā izglītība, bet es neesmu pilnīgi stulbs - jebkura ar LE saistīta persona, kurai vajadzētu iet darīt labākas lietas, piemēram, medīt teroristus vai pedofilus, nevis tērēt laiku šeit, vai jebkurš nejaušs wannabe clueless ķīmiķis, kas vienkārši vēlas prekursori par brīvu - tad netērējiet taustiņus no tastatūras mēģina sazināties ar mani.