Looking for a vendor Metakvalons Eiropā

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Labdien,

Esmu bieži dzirdējis, ka metakvalonu ir viegli sintezēt un iegūt prekursorus, bet kāpēc Eiropā neviens to neražo un nepārdod?

Deviņdesmit deviņi procenti tā nāk no Ķīnas vai Indijas, un no šīm valstīm, īpaši uz manu valsti, ir grūti kontrabandas ceļā ievest metakvalonu, jo katrs sūtījums no turienes tiek rūpīgi pārbaudīts. Dienvidāfrikā ir visvieglāk iegūt metakvalonu; ja jūs sazināties ar dīleri, kurš ražo tabletes, jūs varat iegūt pat tīru metakvalona pulveri. Tomēr, kā jau minēju, kontrabanda ir sarežģīta.

Es meklēju savienojumu ilgtermiņa biznesam eiropā. Es neplānoju to iegādāties personīgai lietošanai; es vēlos to pārdot tablešu veidā un no jauna ieviest kvaaludes Eiropā.

Sazinieties ar mani, ja varat iegādāties labu daudzumu un jūsu cena ir laba.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Es domāju, ka tā vienkārši bc vienkārši nav pietiekams pieprasījums eiropā labākais u var darīt, ja u rl vēlaties, ir vienkārši vienkārši ražot to pats.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Es pazīstu labu ķīmiķi, bet prekursori un prekursoru izgatavošanas materiāli manā valstī ir ļoti skatīti. Un, kad es kontrabandas ceļā ievedu prekursorus no indijas vai Ķīnas, es varētu kontrabandas ceļā ievest arī metakvalona pulveri/ tabletes.

Man vajag kādu kontaktpersonu, kas var veikt kontrabandu vai kas piegādā prekursorus no Eiropas.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
jā, bet to ir super ez, lai padarītu u var viegli izgatavot no pamatmateriāliem. acetilantranilskābe no phtalic anhidrīda vai metilantranilāta o toluidīns no toluola un katalizatoram var izmantot visu veidu sūdus, piemēram, PCl3, POCl3, PCl5 vai polifosforskābi. qualuude ir diezgan ez sintēze.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Visi stāsta, ka tas ir vienkārši, bet neviens nevēlas pārdot vai ražot kvailūdeņus. Tātad vai nu tas nav viegli, vai arī neviens negrib pelnīt naudu lol.

Bet o toluidīns ir ļoti toksisks, tāpēc ir nepieciešams atbilstošs aprīkojums, lai nesaslimtu ar vēzi.

Un ticiet man, pieprasījums ir. Es varētu viegli pārdot 20-30 tūkstošus tablešu mēnesī. Quaaludes ir unikāla narkotika, labāka par benzo.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
jā, protams, pieprasījums var būt, bet vai jūs nedomājat, ka ppl to izmēģinās tikai vienu reizi un pēc tam vairs neiegūs? vispirms tas ir vairāk jāpopularizē, lai to izmantotu, un tikai tad būs iespējams nopelnīt lielu naudu.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Cimdi, sejas maska un ventilācijas pārsegs? Tas nav bīstamāk par Al/Hg ražošanu vai citu nitro savienojumu izmantošanu slepenās sintēzēs.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
yeah Al/Hg ir tikai citā līmenī šķīstoši dzīvsudraba sāļi ir rl nav spēlēties ar bet o toluidīns aint ka slikti. a gāzes uztvērējs un respirators ir prolly pietiekami

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 no maniem kostīmiem to iegādātos tieši un, ticiet man, kvaaludes manā valstī izplatītos kā meža ugunsgrēks.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig tad dodieties uz to, lai to apkopotu. tam nav vajadzīgs ķīmiķis.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Cilvēks, šī ir VIENĪGA lieta, ko es jebkad esmu vēlējies darīt. Atgrieziet ludeņus atpakaļ :D Varbūt nākamgad! Es šogad palikšu tikai 4MMC vārīšanai