Question Jautājums par metamfetamīna kristalizācijas procesu?

SonsOfTheWicked

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Es skatījos 3. daļu par kloākas vārīšanu ar tēvoci Festeru, kad video beigās tas tiek nogriezts, pirms viņš paspēj izkristalizēt produktu. Vai kāds zina, kādu procesu viņš izmantoja, vai kādu citu procesu, kas darbotos?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Es esmu šeit tikai tāpēc, lai saņemtu atbildi. Vakar nedaudz attīrīju, sasmalcinot un izskalojot 100% acetonā savā Bihnera piltuvē, tad uzvārīju destilētu ūdeni un ar pipeti iepilināju, līdz viss vienkārši izšķīda. Tad es uzkarsēju acetonu, lai tas būtu karsts, un pievienoju to pa pilieniem maisījumam, kas atradās pannā, kurā es vārīju ūdeni (dubultā katla stilā), līdz tas kļuva duļķains. Tad es pievienoju vēl dažus pilienus ūdens, līdz tas kļuva dzidrs. Tad uzliku burkai vāciņu un aptinu to ar dvieli, lai atdzistu.pēc pāris stundām tā tika ielikta ledusskapī. Pirms gulētiešanas es to ieliku saldētavā. Šorīt tā bija sasalusi putra, kas nebija īsti atdalāma, tāpēc es to uzsildīju un iztvaikoju visu šķidrumu. Ļauju tai sacietēt un nokasīju to no burkas uz folijas un novietoju zem spuldzes. Tagad man ir amorfas kristāliskas daļiņas, bet tās zaudēja 23 % no svara, un tās ir daudz labākas garšas un vieglāk uzbudina.
Kopsavilkums; acetona skalošana bija diezgan efektīva, bet pārkristalizācija bija bezjēdzīga.

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Ph 5, acetons 99% ar hcl, un atstājiet uz nedēļu. veidosies kristāli, tas darbosies lielā mērogā.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Vai tie kļūs par lieliem kristāliem vai arī paliks mikrokristāli?

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Nav ļoti liels, bet ne ļoti mazs, tas kļūst ledus kristāli. pēc tam, kad jūs sildīts tas kļūst akmens balti kristāli, liels enought, ko costumer ar laimīgs:)