Es esmu šeit tikai tāpēc, lai saņemtu atbildi. Vakar nedaudz attīrīju, sasmalcinot un izskalojot 100% acetonā savā Bihnera piltuvē, tad uzvārīju destilētu ūdeni un ar pipeti iepilināju, līdz viss vienkārši izšķīda. Tad es uzkarsēju acetonu, lai tas būtu karsts, un pievienoju to pa pilieniem maisījumam, kas atradās pannā, kurā es vārīju ūdeni (dubultā katla stilā), līdz tas kļuva duļķains. Tad es pievienoju vēl dažus pilienus ūdens, līdz tas kļuva dzidrs. Tad uzliku burkai vāciņu un aptinu to ar dvieli, lai atdzistu.pēc pāris stundām tā tika ielikta ledusskapī. Pirms gulētiešanas es to ieliku saldētavā. Šorīt tā bija sasalusi putra, kas nebija īsti atdalāma, tāpēc es to uzsildīju un iztvaikoju visu šķidrumu. Ļauju tai sacietēt un nokasīju to no burkas uz folijas un novietoju zem spuldzes. Tagad man ir amorfas kristāliskas daļiņas, bet tās zaudēja 23 % no svara, un tās ir daudz labākas garšas un vieglāk uzbudina.
Kopsavilkums; acetona skalošana bija diezgan efektīva, bet pārkristalizācija bija bezjēdzīga.