"Labākais" ir subjektīvs. Mdp2p reduktīvā aminācija ar al/hg ir samērā vienkārši uztverama. Daudz atsauces materiāla. Ķīmisko vielu iegūšana rokās vienmēr mēdz būt jūsu lielākais šķērslis sākumā. Taču forumos ir daudz avotu, no kuriem var iegūt visu nepieciešamo.
Man arī vajag šādu video, meklēju visvienkāršāko veidu, kā izveidot labu mdma, bet Hamiltona Morisa video par to man ir pārāk ātrs... Viņš runā ļoti ātri AMD man vajag subtitrus, lai saprastu Worda un būtu iespēja tulkot. Pagaidām man vajag uzzināt vienkāršāko recepti, iekārtu un reaģentu sarakstu. Tkanks for your help
Reakcijas shēma: Aprīkojums un stikla trauki: 5 L kolba ar apaļo dibenu; Retorta statīvs un skava aparāta nostiprināšanai (pēc izvēles); Atpakaļplūsmas kondensators; Piltuve; Siets filtrs (var būt virtuves filtrs); Šļirce vai Pastēra pipete; pH indikatora papīriņi; Spaiņi (500 ml x2, 250 ml x2, 100 ml x2); Vakuuma avots....
bbgate.com
Iepriekš minētajā saitē ir izskaidrots, kā lietot p2p un pārvērst to metamfetamīnā. Bet, ja reakcijā p2p aizstāj ar mdp2p (mols), gala produktam metamfetamīna vietā jābūt mdma.
Šķiet, ka foruma ampetamīna sintēzes sadaļā ir vairāki detalizēti rakstīti apraksti un videomateriāli.
Tur var daudz ko apskatīt, kas ļaus jums nokļūt uz pareizā ceļa.