Looking for a vendor MDMA prekursori ASV ir pilnīgi legāli?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Es meklēju alternatīvas pmk glicidāta esteriem un sāļiem, un ASV tie tagad tiek novēroti kādā no veidiem, sākot no stingri nelegāliem un beidzot ar iekļautiem īpašajā uzraudzības sarakstā. Tie ir zināmi, un manām drošības vajadzībām tas ir problēma.

Tāpēc nesen šīs ķimikālijas tika iekļautas īpašajā uzraudzības sarakstā;

metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobutanoāts (MAMDPA; MDMAPA).

Mani interesē, vai kādam ir šīs ķīmiskās vielas etilvariants.

Pastāv arī nekontrolēts amfetamīna prekursors, kas ir analogs MAPA, bet, manuprāt, MGPA jeb metil 3-okso-4-fenilbutriāts ASV ir pilnīgi legāls, tāpat kā etil 3-okso-4-fenilbutriāts.

Mani interesē, vai ir pieejama metil 3-okso-4-fenilbutriāta metilēndioksi versija vai etilēna versija.

Citādi, ja ir kādas jaunas, ASV legālas ķīmiskās vielas, esmu atvērts arī tām. Ja kāds varētu norādīt pareizo virzienu, tas būtu lieliski! Paldies!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Neviena no tām nav " pilnīgi legāla" ASV saskaņā ar analogu likumu. Līdz šim viszemākā līmeņa mdma prekursors ir Sassafras albilum. Tas ir plaši pieejams ASV austrumos 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Tas ir ļoti labs punkts. Domāju, ka es skatos uz lietām, uz kurām attiecas analgoue likums, jo šķiet, ka tas netiek bieži izmantots, lai sauktu pie atbildības. Spēcīgi pelēkā zona, ja tas ir jēdzīgi.

Tas savā ziņā apgāž manu domāšanu.

Sassafrasa ir sastopama ne tikai austrumos, bet arī dienvidu un vidējo austrumu apgabalā. Tā ir ļoti ērta personīgā mēroga ķīmijai. Tas un vaniļas lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Nu, tas ir federālais likums, kas nozīmē, ka jums būtu jāuzliek apsūdzība Dea, un pārliecināšanas gadījumā tā būtu federāla apsūdzība un federāls cietumsods. Tomēr es nelūgtu paļauties uz to, ka vietējais LE tos NEizsauks, es esmu diezgan pārliecināts, ka viņi to darītu.

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
apskatiet, kā sintezēt savu mdp2p. varat sākt no etilvanilīna