- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Es meklēju alternatīvas pmk glicidāta esteriem un sāļiem, un ASV tie tagad tiek novēroti kādā no veidiem, sākot no stingri nelegāliem un beidzot ar iekļautiem īpašajā uzraudzības sarakstā. Tie ir zināmi, un manām drošības vajadzībām tas ir problēma.
Tāpēc nesen šīs ķimikālijas tika iekļautas īpašajā uzraudzības sarakstā;
metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobutanoāts (MAMDPA; MDMAPA).
Mani interesē, vai kādam ir šīs ķīmiskās vielas etilvariants.
Pastāv arī nekontrolēts amfetamīna prekursors, kas ir analogs MAPA, bet, manuprāt, MGPA jeb metil 3-okso-4-fenilbutriāts ASV ir pilnīgi legāls, tāpat kā etil 3-okso-4-fenilbutriāts.
Mani interesē, vai ir pieejama metil 3-okso-4-fenilbutriāta metilēndioksi versija vai etilēna versija.
Citādi, ja ir kādas jaunas, ASV legālas ķīmiskās vielas, esmu atvērts arī tām. Ja kāds varētu norādīt pareizo virzienu, tas būtu lieliski! Paldies!
Tāpēc nesen šīs ķimikālijas tika iekļautas īpašajā uzraudzības sarakstā;
metil 2-(1,3-benzodioksol-5-il)-3-oksobutanoāts (MAMDPA; MDMAPA).
Mani interesē, vai kādam ir šīs ķīmiskās vielas etilvariants.
Pastāv arī nekontrolēts amfetamīna prekursors, kas ir analogs MAPA, bet, manuprāt, MGPA jeb metil 3-okso-4-fenilbutriāts ASV ir pilnīgi legāls, tāpat kā etil 3-okso-4-fenilbutriāts.
Mani interesē, vai ir pieejama metil 3-okso-4-fenilbutriāta metilēndioksi versija vai etilēna versija.
Citādi, ja ir kādas jaunas, ASV legālas ķīmiskās vielas, esmu atvērts arī tām. Ja kāds varētu norādīt pareizo virzienu, tas būtu lieliski! Paldies!