Question Magnija oksīds, kas pievienots kopā ar citiem oksīdiem, piemēram, cinka vai kalcija oksīdu

Plantguy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Hello l am am having trouble finding any good info about grignard alternative synth reagents im starting with thinking adding other oxides like cinc and calcium in right amounts in some way or connection or anything anyone else knows possible break it down. Man nav pieredzes vai zināšanu ar Br tā vienīgā lieta, ar ko es nejutos ērti ar to jebkad "joprojām nav" Es esmu diezgan interesē nātrija bromīds, bet ne gāze, un es domāju, hlorbenzols ir forši.
- Es tiešām nevēlos, lai man būtu viens no tiem oh shit, 0 līdz 700c pa logu un tad domā, ka tas pārliecināja, ka tu tikko redzēji un dzirdēji to pašu sprādzienu ārā un iet woah wen u see green burning smoke in the air

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Neesmu īsti pārliecināts, ko tas viss nozīmē, bet, ja nemaldos, lielākās daļas grignardu galvenais funkcionālais aspekts ir alkilgrupa vai arilgrupa, magnijs un halogēns ,bet broms īpaši nav obligāts nosacījums. Jodīdi un hlorīdi arī var veidot grignardus. Tātad fenil, tozīls, ksilols, metilpropilbutil-, MAGNIJA -bronīds, jodīdi, hlorīdi, fluorīdi, astitīdi. 🌞

Last edited: