Question Lsd, tumšs pulveris?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Hei, es gribētu zināt, vai kāds ir redzējis LSD pelēkā/melnā pulvera veidā? Kāds mans paziņa pasūtīja nelielu daudzumu no kāda Ķīnas uzņēmuma, un, manuprāt, viņš ir apkrāpts... viņš sajauca 0,22 g 100 ml IPA, bet pēc 2-3 pilieniem testa persona nejuta nekādu efektu. Vai kādam ir kāda ideja? Varbūt viņš kaut ko darīja nepareizi. Bet es nekad neesmu dzirdējis par lsd melno pulveri.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Pirms 10 gadiem melns vai tumšs LSD pulveris nebija nekas neparasts, tā tīrība ievērojami pieauga, un cenas kritās pēc TGUK VS JOR konflikta. Tumšo vielu es vienmēr saucu par porcelāna xtal. Kāds pārdevējs uz TMG pārdeva china LSD katalogā tas bija gaiši brūns. Es neesmu pārliecināts, kas jums ir, bet izklausās, ka varbūt prekursoru materiāls. Ko jūs par to maksājāt? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
I writte you in private...awaitt to you for response..be well.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Lūdzu, produkta nosaukums? izredzes, ka vēlaties iegādāties kādu no tā, ja tas darbojas labi.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
es saņēmu šī brūnā pulvera paraugu no Ķīnas, un izrādījās, ka tas ir neaktīvs, varbūt tas ir kāds prekursors??...nezinu, mans paraugs nonāca atkritumu tvertnē..bet vairāki leģitīmi katinonu piegādātāji līdz šim reklamē to gan L.S.D kā ald52, vismaz man tas bija noslēpumains, tāpēc palūdzu paraugu, in vitro rezultāts: neaktīvs labi pielāgotās devās.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD kā pulveris ir bullshit numur viens. LSD ir tik spēcīgs, ka to pārdod kā šķidrumu