Question Vai vēlaties, lai manā #4 laboratorijā tiktu veikta tīrības pārbaude % (kaitīguma samazināšana)?

tablet press

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Es gribu nodrošināt patērētājam drošu, gandrīz tīru produktu šis #4 chinna white tika izgatavots svaigs pēc manām specifikācijām es gribu pārbaudīt kvalitāti un apliecināt nākamajiem klientiem, ka tas nesatur Fent un ir vismaz 85 % līdz 98 % tīrs man bija pavārs, kas pagatavoja partiju tikai man un pārliecinājās, ka tā nesatur Fent, tāpēc pagatavošana un nogādāšana pie manām durvīm aizņēma 2 nedēļas, tāpēc man ir vajadzīga laboratorija ASV, kas var sniegt ziņojumu par % un apstiprināt, ka tā nesatur Fent...

RaymondReddington

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pamata veids, kā veikt testēšanu, ir izmantot testa strēmelītes, lai noskaidrotu, kas ir aktīvie savienojumi, fent testa strēmelītes ir diezgan pieklājīgas to noteikšanā, un testa strēmelītes, uz kurām ir uzraksts OPI (opiāts), dažkārt palīdz to atšķirt, ja fent testa strēmelīte ir negatīva. Lūdzu, esiet piesardzīgi, jo vairāk nekā 95 % opiātu mūsdienās ir sintētiski, un, visticamāk, ka jūsu produkts ir fents vai izotonīna analogs.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Ir vietas, kas veic testēšanu šajā vietnē, jūs to iesūtiet pa pastu un nosauciet to par kaut ko, kas identificē to kā jūsu. Vienā vietā tas maksā 100 ASV dolāru, bet ir arī dažas citas.