Meklē Eiropas ķīmiķis, kas ražo amfetamīnu savām vajadzībām

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Hei, priecājos, ka atradu šo forumu. Es biju ļoti aktīvs biedrs baiga ātruma dēļos, bet kopš tā darbības pārtraukšanas arī es esmu atslēdzies.

Neesmu pārliecināts, vai tas ir pareizais dēlis un vai šādi ziņojumi vispār ir laipni gaidīti, bet es nolēmu, ka ievietoju šo ziņu, jo tas ir kaut kas, kas ir manā galvā jau kādu laiku, un šī izskatās kā vispiemērotākā vieta, kur jautāt.

Es esmu ilgstošs amfetamīna lietotājs, un man ir nepieciešama pastāvīga piegāde kaut kas līdzīgs 100g 1-2 mēnešos.
Es meklēju kādu, kas ražo amfetamīnu no pirmavota un, galvenais, pats to patērē. Es meklēju cilvēku, kas dara visu nepieciešamo un ir pietiekami aizrautīgs un prasīgs, lai saražotu izcilu, tīru un galu galā drošu patēriņam produktu pirmkārt un galvenokārt savām vajadzībām, praktizējot augstus standartus, ciktāl tas ir iespējams.

Kā jau esmu teicis iepriekš, esmu ilggadējs amfetamīna lietotājs, nekad neesmu lietojis recepšu medikamentus u. c., vienmēr esmu sagādājis divos vai uz ielas. Pēdējos gados es esmu liecinieks neticami dīvainas lietas, kas lielākā daļa no tā, ko es esmu apgādā, un es nemelošu, es esmu kļuvis aizvien aizdomīgāks un paranoja par lielāko daļu no lietas, es esmu ieguvu rokās, jo īpaši ņemot vērā to, kā elle ir izjucis ar farmācijas ar labāko jaunākais piemērs ir ļoti apšaubāmu gēnu terapijas injekcijas un ko varētu trīs burtu aģentūras un citi aģenti transhumanisma dienaskārtības mēģina iebāzt mūsu ķermeņos arvien vairāk.

Izņemot to, pēdējo divu gadu laikā esmu veicis vairāk nekā 30 pasūtījumu, un man vēl nav izdevies atrast uzticamu piegādātāju. Nevienam Eiropas piegādātājam, ieskaitot tādus ievērojamus un augsti vērtētus, kā GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK un citi, šķiet, vispār nav nekādas konsekvences, un tas ir novedis pie nebeidzama pēc būtības nejaušas un gandrīz vienmēr neticami toksiskas vielas patēriņa uz ilgu laiku. Pat rūpīga mazgāšana ar dāsnu daudzumu karsta bezūdens acetona, šķiet, vairs nespēj to izdarīt, jo acīmredzot lielākā daļa pildvielu/atliekvielu mūsdienās acetonā nešķīst, un man neatliek nekas cits, kā tikai pastāvīgi ik dienas nodarīt postījumus kuņģī un zarnās.. Man zem ādas ir izveidojušies arī vairāki lodveida trombi, kas noteikti ir saistīti ar pēdējā amfetamīna ikdienas lietošanu, kas man ir pa rokai. Tā bija arvien vairāk bažas, jo laiks iet tālāk, un es esmu norīt visu veidu nejaušu ķīmisko vielu ilgstošu laiku, tas ir iemesls, kāpēc es nolēmu pull sprūda un veikt šo amatu, jo es esmu bijis tādā izmisuma stāvoklī jau ilgu laiku ..

Ja ir kāds ķīmiķis, kas atrodas Eiropā un ražo relatīvi pieticīgas kvalitātes preparātus savam patēriņam vai savai tuvākajai apkārtnei, lūdzu, sazinieties ar mani jebkādā veidā, ja esat gatavi piegādāt man drošu patēriņam amfetamīnu. Lūdzu, nesaprotiet mani nepareizi, es īpaši nemeklēju parastu pārdevēju, bet gan cilvēku, ar kuru mēs varētu izveidot ciešu un ilgtermiņa draudzību un godīgi palīdzēt viens otram iespējamos veidos. Pašlaik es neesmu tādā situācijā, lai samaksātu dāsnu piemaksu, kā man šķiet, bet es esmu pateicīgs un lojāls cilvēks, un cerams, ka man būs iespēja kaut kādā veidā atmaksāt šo neticamo pakalpojumu...

Paldies, ka lasāt, es ceru, ka īstais cilvēks nāk pie šī amata.
Jebkurā gadījumā, lai Dievs jūs visus svētī.
Palieciet drošībā

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Skatiet visus sludinājumus BB Market. Tur jūs atradīsiet amfetamīna ražotājus. Parasti ražotājiem nav daudz laika meklēt šādus ierakstus forumā. Mēģiniet pielikt pūles, lai paši atrastu piegādātāju.
Ja kāds jums vispirms piedāvā kaut ko iegādāties, šī persona, visticamāk, 99% gadījumu ir krāpnieks.

Status
Not open for further replies.