Question Laboratorijas atrašanās vieta

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Hei, BB!

Esmu iestrēdzis cilpā, vācot zināšanas par šo jomu, un šī doma man ir bijusi prātā jau kopš paša sākuma.

Kur es varu ievietot savu laboratoriju? Man ir liela paranoja, kas mani vedina uz labu opsec, bet šajā gadījumā tas man ir bijis pārspīlēts, kāds padoms?

Mana pirmā ideja bija izveidot nelielu off-grid bunkuru, lai varētu cepties ar mieru, bet cenas zemes un visu šo likumīgo sūdi aiz ir galvassāpes.

Ar mīlestību, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Manuprāt, vislabākā vieta, kur paslēpties, ir plaknes sānos. Ja vien neļaujat paranojai jūs pārņemt un jums izdodas saglabāt vēsu prātu. Neviens nekad nemeklēs kaut ko neparastu parastā vietā. Vienkārši pārliecinieties, ka noslēpjat savas pēdas un neradāt neērtības apkārtējiem. Man ir interesanta grāmata, kas veltīta visai šai tēmai. Ja vēlaties to saņemt, dodiet man DM!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Es redzu, ka tas ir kā Greimana koncepcija, paldies par jūsu ieguldījumu! Es nekavējoties nosūtīšu jums dm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Lielākajai daļai cilvēku labākā laboratorija ir tāda, kam tās nav. Ja varat, izmantojiet nespecifisku aprīkojumu un izmantojiet specifisku aprīkojumu, bet pēc tam nolieciet to skapja aizmugurē vai kaut kur, kur grūti piekļūt izlūkdienestiem. Padariet to par kaut ko ikdienišķu. 20 l reaktors? Nē, tas ir vecs ūdens sildītājs, ko atkritumu vedējs neņems, tas ir rakstīts uz kastes. Tas vecais saldētava ar piekaramo atslēgu garāžā? Es tam piestiprināju slēdzeni, lai bērni tajā nelauztos, tā jau gadiem ilgi nedarbojas, ellē, atslēgu pazaudēju jau pirms gadiem.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Aizsedzot rīkus, kurus es izmantotu, lai tas izskatītos normāli, man ļoti patīk šī ideja! Paldies, mans draugs!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Es līdz pēdējam vārdam piekrītu Fritam. Tas nav uzbrukuma veids, ko jūs vēlaties aicināt un mēģināt atvairīt. Labākais gadījums šajā scenārijā, kad viņi mēģina kaut ko sagrābt, ir būt garāmgājējam. Mēģiniet improvizēt un visu maskēt par sadzīves mantām. Sadedziniet visu vienreizlietojamo, ko vien varat. Centieties turēt konkrētas lietas pēc iespējas tālāk, vismaz izjauciet, labi atdaliet tās vienu no otras un pēc iespējas labāk paslēpieties, kā arī centieties, lai jums būtu kāds ticams attaisnojums. Visam, ko turiet līdzās, nevajadzētu būt nelegālam un noteikti ne pārāk aizdomīgam, un visam, ko varētu izmantot kopā, jābūt ļoti zemā koncentrācijā, piemēram, nevajag ērtības labad turēt šķūnīrā šķīdinātāju skapi, kas saglabāts no slinkuma. Neglabājiet visu, kas nepieciešams kratīšanai un cepšanai, savā skapī. Acīmredzamas lietas, bet arī par tām pārāk daudz nedomājiet. Vislabāk ir slēpt redzamā vietā. Ja vien iespējams, mēģiniet samazināt un gatavot mazāk.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Esmu ārkārtīgi pateicīgs par jūsu un iepriekš minēto cilvēku sniegto ieguldījumu, ideja par manu laboratoriju tagad ir mazāk miglaina! Es to ļoti novērtēju.