Question IV iesācējiem.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Sveiki tur šeit varbūt diezgan stulbs jautājums 😀 bet im interesanti cilvēki,kā jūs injekcijas meth vai daži kā 4 mmc? Es nevaru atrast skaidru atbildi, tāpēc es jautāšu viņai... atvainojiet, ja kāds jau ir publicējis to.....

Es redzu, ka daži cilvēki vienkārši sajauc sterilu ūdeni ar sasmalcinātu metamfetamīnu un tad vienkārši injicē tieši, vai tas ir droši? Vai jums ir jāpievieno limuntus vai kaut kas tamlīdzīgs?
Nekad nelieto IV tikai ziņkārīgs...ty
Ja kādam ir pieredze, lūdzu, es būšu priecīgs, ja jūs varat dalīties savā pieredzē.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Es nekad neesmu darījis IV, bet esmu redzējis pietiekami daudz seriāla Breaking Bad un varu salikt kopā 1 un 1.

Viela ir jāsterilizē, to parasti dara, izšķīdinot to (metamfetamīnu un 4-mmc ūdenī vai citronskābi, piemēram, heroīnam) un pēc tam uz karotes uzvārot, lai tā uzvārītos un kļūtu droša intravenozai ievadīšanai. Pēc tam šķidrumu ievada šļircē caur kokvilnu, lai atfiltrētu cietās daļiņas un ieņemtu tikai šķidrumu.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Vai esat pārliecināts, ka tā ir nepieciešams, lai vārītu? Vai nav nedroši tajā vienkārši iepildīt sterilu ūdeni ar supstanci? Ty par atbildi

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Jā, es esmu diezgan pārliecināts. Tikai padomājiet par to. Produkts iziet cauri nezin cik rokām. Tas var tikt sagriezts ar nezin kādām vielām, ar nesteriliem priekšmetiem iebērts nesterilos maisiņos. Tajā būs baktērijas un mikroskopiski mikroorganismi, un šīs lietas nenogalinās jūsu sterilais ūdens. Jums tas ir jāsterilizē ar spirtu (bet tad tas nebūs derīgs IV) vai karstumu, tātad tas ir jānovāra.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Oh okey, tas ir jēga 🙂, vai hit ietekmēs meth vai 4 mmc, kamēr vārīti utt var tas sabojāt produktu un vai es varu izmantot tikai kokvilnas filtru no cigaretes, ka es rullīšu?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Kur es varu iegādāties šo "limuntus"?🤷 ko tas dara? Injicējot vielas tieši vēnās, tiek apieti daudzi organismā iebūvētie drošības elementi. Tas nav forši injicēt ielas narkotikas. Es to esmu mēģinājis vienreiz, ar kādu kokaīnu.
Dieva dēļ, jā, es cerētu, ka tas būs tik sanitāri, cik vien iespējams. Vārīšana neko nesterilizē, bet tā nogalina dzīvus vīrusus un baktērijas. Iedomājieties infekciju, ko jūs varētu iegūt injicējot kādu bullshit, kas ir bijusi desmitiem 3. pasaules valstī, noslaucīt savu dupsi ar pliku roku, rokas pieskaras to 😱 noteikti pieliptu pie ūdenī šķīstoša, izvilkts caur vates bumbiņu, bez plankumiem tajā, atkarībā no tā, kas tas bija es varētu A / B ekstrakts to pirmais.....
100 mg kokaīna mani nepadarīja apreibinošu, kad es mēģināju. Man mērķis bija zems, vajadzēja sākt ar 200 mg es puisis.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Limuntus ir citronskābe pulvera veidā. Tur, no kurienes es esmu, to var ļoti viegli iegādāties jebkurā tirgū, jo to parasti izmanto kulinārijā. Iespējams, ka arī jūs to varat iegādāties ļoti viegli, bet, visticamāk, tā nesaucas par limuntus.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Pārliecinieties, ka izmantojat tīru aprīkojumu un injekcijas vietu notīriet ar spirtu. Asins infekcijas un citi ir slikti