Question Vai šī vietne ir legāla?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Pats nekad neesmu pasūtījis pie šī piegādātāja, bet no pirmā acu uzmetiena tie izskatās diezgan pieklājīgi. Viņi ir no Polijas, kas mani nepārsteidz. Un tās pudeles, ko viņi izmanto, es jau esmu redzējis. Tās ir standarta poļu reaģentu pudeles, kā arī Eiropas ISO reaģentu pudeles ACS ķimikālijām. Uzņēmums ir izveidots pirms vairākiem gadiem, un, šķiet, ka tas nemaz neslēpj savu kontaktinformāciju vai uzņēmuma informāciju. Es domāju, ka legit.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Viņi ir 100 % legāls uzņēmums, un nav nekādu aizmugurējo durvju :D. Man patīk, ka viņi piedāvā savākšanas iespējas un neuzdod pārāk daudz jautājumu!

Viņi pat pārdeva savu uzņēmumu pirms 2 mēnešiem citam poļu investoram un tagad strādā pie internacionalizācijas vai vismaz pie tā, lai vairāk atvērtos Eiropas valstīm.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Ir patīkami redzēt, ka tās tiek paplašinātas. Lai gan es ceru, ka uzņēmums arī turpmāk atradīsies Polijā, jo tur ir diezgan neelastīgi likumi attiecībā uz ķīmiskajām vielām.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Es arī zinu, ka tas ir legit, bet dzirdēju, ka viņi neatbild uz e-pastiem tik viegli

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Mēģiniet personīgi sazināties ar kādu no viņu darbiniekiem.
Esmu čatojis tikai ar vienu cilvēku no šī uzņēmuma, un man nekad nav bijušas problēmas ar viņu sazināties, arī tad, kad tas bija steidzami un bija jādara ātri.

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
mans māceklis vakar kliedza uz mani par to, ka es salauzu sep piltuvi... Iespējams, man nāksies pasūtīt jaunu.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Ahhhh tas ir apnicis cilvēks! Pagājušajā nedēļā es tikko salauzu 20L 3 kaklu RBF, es zinu šo sajūtu

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
patiešām žēl to dzirdēt

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Jā, vīrietis, kas bija bēda, bet tā gadās.. tas notika tīrīšanas laikā :/ Par laimi, man bija vēl viens krājumā

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Tev paveicās... ja ir salauzts kakliņš, es varbūt mēģināšu to metināt atpakaļ Stikla pūšana ir hobijs, par kuru esmu pārliecināts, bet man pietrūkst atbilstošas skābekļa gāzes degles un, protams, caurulīšu un aizbāžņu, kā arī veidgabalu. Man pat neizdevās izmēģināt savu 10L 3n rbf... Es joprojām domāju, kas ir labākais improvizētais augšējais maisītājs, es domāju, ka es varētu izvēlēties virtuves mikseri, jo tam ir vairākas ātruma pakāpes un tas paliek ieslēgts.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Jā, man bija neticami paveicies, ka man bija vēl viens.

Diemžēl viss parādījās kolbas dibena centrā, tāpēc domāju, ka neko nevarēju darīt, vai ne? :D :D

Mhmmm, esmu redzējis, ka kaut kam līdzīgam tiek izmantotas elektroniskās skrūvgriežu mašīnas, bet es brīnos, kāpēc jūs nepērkat tieši augšējo maisītāju?
Pārbaudiet Vevor, viņi piedāvā ļoti lētus. Ja tomēr vēlaties tādu tikai ķīmijas vajadzībām (vevor ir paredzēts skaistumkopšanas nozarei), apmeklējiet sklep-chemland.

RaraOppapapOma

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Kā Vevora sliktā laboratorijas aprīkojuma upuris es to nevaru pietiekami uzsvērt, nepērciet no viņiem, viņu sūdi ir atkritumi!
Nesen iegādājos vakuumsūkni, un tas ne tikai pilnībā nedarbojās, bet arī tika piegādāts ar visur uz vakuumsūkņa izlijušu eļļu!
Vienīgais iemesls, kāpēc es no viņiem nopirku, ir tas, ka esmu nabaga ķīmijas iesācējs.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Jāatzīst, ka man nav nekādu problēmu ar iekārtām, ko no viņiem iegādājos

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Man ir arī 32 gab. komplekts, kas ir lieliski piemērots sākumam, izņemot to, ka tiem visiem ir 24\40 piederumi, tāpēc tie nav saderīgi ar citiem standartiem (29\32; 14\23; utt.), es nopirku divus statīvu komplektus, kas kopā ar stikla traukiem ir diezgan labi par to cenu, manam vakuumsūknim ir jānomaina eļļa. Ar nepacietību gaidu, kad dabūšu adapterus no 24\40 uz 29\32.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hmm Man nav problēmu ar to aprīkojumu..

Es domāju, ka tas ir mazliet sagaidāms, vērojot viņu cenu diapazonu..man šķiet saprātīgi, ka 1 500EUR rotovap nav tikpat labi efektīvs kā 15 000EUR.

toastpaws

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Es varu ieteikt arī laboratoriumdiscounter.nl tur ir 7% atlaides no YouTubers, piemēram, thylabs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Es to zinu, paldies! bet, iespējams, ir citi, kas to nezina...