Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 Feb 20, 2024 #1 Esmu redzējis recepti metamfetamīna pagatavošanai, vienkārši krustojot fenilacetonu ar vēl vienu savienojumu un pēc tam kristalizējot šķīdumu.
Esmu redzējis recepti metamfetamīna pagatavošanai, vienkārši krustojot fenilacetonu ar vēl vienu savienojumu un pēc tam kristalizējot šķīdumu.
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,107 Points 113 Deals 1 20 Feb #2 Fenilacetons ir pazīstams arī kā P-2-P un BMK. Man nav zināms nekas, kas to dara. Ja tas būtu tik vienkārši, cilvēki to darītu. Kas gan zina? Kāds ir reaģents? Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 By Carlz 21 Feb #3 Es nezinu Bet, kad es meklēju, man tas šķita neloģiski Upvote 0 Downvote
Fenilacetons ir pazīstams arī kā P-2-P un BMK. Man nav zināms nekas, kas to dara. Ja tas būtu tik vienkārši, cilvēki to darītu. Kas gan zina? Kāds ir reaģents?
Carlz Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Dec 7, 2023 Messages 36 Reaction score 7 Points 8 By Carlz 21 Feb #3 Es nezinu Bet, kad es meklēju, man tas šķita neloģiski