Question Vai ūdens tvaika destilācijas laikā ir nepieciešama pastāvīga maisīšana?

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Vai ūdens tvaika destilācijas laikā ir nepieciešama pastāvīga maisīšana? Thx ansver

Solution
I use a double jacketed reactor. with cooling equipment. top mixer. I'm just a beginner, I'm doing my third synthesis. p2np, nabh4, cucl2 route . I want to make oil

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Jūsu jautājums ir nedaudz neprecīzs. Taču, kamēr notiek destilācija, tā novērš bīstamu viršanas aizkavēšanos.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Vai ir labi, ja es to sajaucu? 100 rpm. angļu valoda ir slikta atvainojiet

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
bet es esmu nezinošs 😄, tāpēc sajaukšana ir labi. Nebiju pārliecināts, bet paldies par atbildi. Es to sajaucu 😄

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
To ir grūti pateikt, nezinot par jūsu iestatījumu, tas ir atkarīgs no maisītāja veida. Bet es domāju, ka jūs redzat, vai viss kustas, iespējams.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Es izmantoju reaktoru ar dubultu apvalku. ar dzesēšanas iekārtu. augšējais maisītājs. Es esmu tikai iesācējs, veicu savu trešo sintēzi. p2np, nabh4, cucl2 maršruts . Es gribu ražot eļļu

Solution

Pervitin

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Es neesmu eksperts, bet es teiktu, ka jums vajadzētu iegādāties mazāku rotācijas kolbu, jo šajos lielo izmēru reaktoros rodas zaudējumi.

tucoXxX

Don't buy from me
New Member
Solutions
2
Reaction score
11
Beidzot man izdevās izgatavot a-eļļu. trešā reize bija veiksmīga. Esmu pilnīgs amatieris. Tagad gatavoju 1 kg p2np maršrutu. Pēc dažām stundām publicēšu bildes. Ļoti priecājos, ja kādam vajadzīga palīdzība, labprāt palīdzēšu ar eļļas sintēzi. Es varu paskaidrot amatieru valodā 😀