vai dzeramā soda bojā manu brīvbāzi?

studentt

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
8
es mazgāju savu frībāzi ar dzeramās sodas 10% šķīdumu ( 1 litrs ūdens/100 g dzeramās sodas). vienāds tilpums ar frībāzi. vai tas var sabojāt manu frībāzi? vai arī ir pārāk daudz dzeramās sodas. jo, kad es to novedu līdz ph, nekādi sāļi nekrīt.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,210
Deals
1
Pastāstiet, ko jūs no tā sagaidāt? Nātrija bikarbonāts atkarībā no situācijas var darboties kā skābe vai bāze. Ja jums jau ir bāziskais kokaīns un jūs plānojat to saskaņot ar sāli, es neredzu ieguvumu no sārmaina šķīduma. Bet es nezinu visu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,210
Deals
1
Man šķiet, ka jūs pārvēršat savu bāzes kokaīnu par kokaīna karbonskābi, kas neļauj jums no tā izveidot HCl sāli, ja tas ir tas, ko jūs mēģināt darīt ( padarīt kokaīnu HCl), jā, cepamā soda to sajauc. Nātrija bikarbonāts disociē Na+ un Hco2-. HCo2- pievienojas H+ no jūsu kokaīna Lūisa skābes un aizņem to, lai Cl- nevarētu to izmantot.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,210
Deals
1
SHHIIITT. Es NEZINĀJU, ka tas ir metakategorijās. Jūs nevarat dzēst komentārus, tāpēc es vienkārši mūžīgi sēdēšu šeit un izskatīšos pēc ass. Atbilde droši vien joprojām ir jā.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Dažos avotos lasīju, ka metamfetamīna un mdma frībāzes attīrīšanas gadījumā, izmantojot ēteri vai DCM, ūdens + frībāzes šķīdumam var pievienot nātrija karbonātu. Nātrija karbonāts samazina ūdens šķīdību un palīdz atdalīt brīvo bāzi.
Bet es esmu pilnīgi nulle ķīmijā, pat būdama laba inženiere, se labāk saņemt apstiprinājumu no kāda pieredzējušāka.